Nogle gange kan man godt stå og skulle bruge sit nye fodboldgear med det samme - vi kender det selv alt for godt. Derfor har vi introduceret Unisport Express, hvor du kan have dine bestilte varer inden for 3 timer - og det endda til kun 99.-

Fodboldstarten nærmer sig med hastige skridt, og der er masser af produkter der skal handles ind. Men selvom man nogle gange har et ønske om at være i god tid, så er det ikke altid det lykkes. Det behøver nu ikke længere ødelægge forårsfreden, for med vores Unisport Express levering kan få pakkerne leveret lynhurtigt samme dag.

For at sikre en hurtig leveringstid er det muligt at bestille Unisport Express i postnumrene 0900-2942 og få sine varer leveret med ekspresfart. Fremgangsmåden er således, at du vælger Unisport Express i vores check-out, og så er det ellers bare at vente - men heldigvis er ventetiden kort.

Hvis dit postnummer er dækket, så har du mulighed for at få glæde af Unisport Express, der er en unik chance for at få en lynhurtig levering af dine pakker. Og skulle det uheldige ske, at du alligevel ikke er hjemme, når vores bud kommer, vil vi forsøge at kontakte dig, for at finde en mulighed for at sætte det på adressen.

Unisport Express er din garanti for, at du kan få pakkerne lynhurtig. Og jo før, du bestiller dem, jo før kan du få dem samme dag. Der er forskellige leveringstidspunkter alt efter hvornår du bestiller din pakke i de forskellige byer, og hvis du vil finde ud af, hvornår du kan få din pakke med Unisport Express så se billedet nedenunder.

Unisport Express koster kun 99 kr. og du kan bestille det i check-out, når du er færdig med at handle. Og så er det ellers bare at vente på at din pakke kommer, og hvis man hører til de utålmodige, så kan man glæde sig over, at Unisport Express kommer lynhurtigt og nu også kommer længere omkring end før.

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde hurtig levering med Unisport Express, og konceptet er allerede blevet utroligt vel modtaget. Hvad synes du om Unisport Express? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.