Nike Euphoria Mode | Bonus level unlocked

09.04.2019

Skrevet af Zlatko

Vi er nået til fejringen af fejringen, ekstraniveauet, bonusspillet – Øjeblikket hvor euforien sparker ind og de emotionelle øjeblikke i fodbold opstår. Nike præsenterer den nye Euphoria Mode, som er den seneste kapitel på Game killernes rejse.

Nike Euphoria Mode-støvler

Euphoria Mode bringer os til de afgørende runder af Champions League-turneringen. Det er her, alle topspillerne er, og de er vante til at bruge deres fart og præcision til at afslutte kampene, hvilket gør dem værdig i at spille på dette niveau. Hypen er uvirkelig, energien er til stede, og hæderen er kun et mål væk. Vær den sejrrige der er på jagt efter det ultimative trofæ.

Nike Euphoria Mode fanger følelsen efter fantastisk mål, de brillante evner på bolden eller den altafgørende redning. Dette vist ved at lave Mercurial og Phantom Series-støvlerne om til vibrerer eksplosioner af blå og røde farver. Det grafiske design på støvler er lavet som et spray paint-mønster, der repræsentere energien fra fansene. Mønsteret er lavet med et fade, som breder sig ud på støvlen, lige som glæde spreder sig ud blandt fansene efter et fantastisk mål.

Fortsætter nedenfor.

Nike Euphoria Mode Mercurial Series

Euphoria Mode Mercurial-støvlerne er sprøjtet med et rødt spray paint-design, der fader fra et fuldt rødt over del hen mod en hvid sål og røde prikker. Mercurial-støvlerne vil helt klart for Ronaldo Sané, Dembele og resten af Mercurial-holdet til at poppe ud på banen i de vigtige Champions League-kampe, mens de alle kæmper om følelsen af eufori, når de scorer det afgørende mål.

Som altid vil Mercurial-siloens side kick, Tiempo Legend-støvlen, også få samme colourway, som tilbyder dig et klassisk look og et fantastisk touch igennem læderoverdelen.

Nike Euphoria Mode Phantom Series

Phantom Series har måske ikke set så godt ud før, da den blå spray paint-design dækker de mest dødbringende støvler i spillet. Phantom Series er lavet på samme måde som Mercurial Series, da Phantom Venom og Vision komme i blå farver i stedet for røde. Vi kan ikke vente med at se spillets fantomer vågne, når Kane, De Bruyne og Coutinho alle træder på banen i de afgørende Champions League-kampe.

Nike Euphoria Mode bliver tilgængelige hos Unisport fra mandag den 15. april, imens nogle af de bedste spiller i Champions League kommer til at bruge dem i semifinalerne i jagten på det ikoniske trofæ.

Shop Euphoria Mode-støvlerne lige her, lige nu.