Nike introducerer den nye Silver Storm Pack

31.05.2015

Skrevet af Mathias

I sidste uge præsenterede Nike deres spritnye Hypervenom II, som var lavet i en afslappet grå farve, men med en meget iøjnefaldende og skrigende farve på bunden. Det viser sig at den nye Hypervenom, bygget til den dødbringende angriber, var en del at noget langt større, og derfor kan vi nu introducere den nye Silver Storm Pack.

Den helt nye Silver Storm Pack er, med den nedtonede overdel, lavet for at bedrage dig. Du bliver snydt af den stille og rolige overdel til at undervurdere støvlen, men så snart du kaster blikket på den levende og intense sål, ser du dem for hvad de i virkeligheden er; Et monster der er skabt til at dominere.

Der er et uvejr under opsejling, og den er klar til at overtage fodboldbanerne over hele verdenen, og en støvle du kan være sikker på, der vil blæse modstanderen omkuld, er Mercurial Superfly. Skabt til eksplosiv fart og med alle de teknologier der er brug for, for at du kan flyve forbi forsvarsspillerne med lynets hast.

Hvis du mere er typen der nyder at efterlade dine modstandere rundtossede, med ustoppelig playmaking og et sensational touch, så skulle du måske rette blikket mod Magista Obra i stedet for. De er fremstillet til genialitet, og er klar til at efterlade din modstander med en følelse af at være fanget i en hvirvelvind, halsende efter dine skarpe afleveringer.

En anden støvle der med sikkerhed vil skabe vind i sejlene er Tiempo Legend V, som er den støvle som valget falder på, når man spørger mange af de bedste spillere i verdenen. Gør dig klar til at se Andrea Pirlo levere perfekte afleveringer, over urimeligt lange afstande, og Christian Benteke der tromler bolden forbi målmænd, der bliver forvandlet til træningskegler.

Til sidst har vi den nyligt lancerede Hypervenom II, som igennem dødelig adræthed og dens uigennemskuelige natur, vil efterlade hele forsvarskæder i ruiner bag dem. Den nye støvle er intet mindre end et teknologisk vidunder og man kan virkelig forestille sig hvilken ødelæggende effekt de vil have, når Neymar gør dem til sit foretrukne våben i Champions League finalen, næste weekend.

Silver Storm Pack er klar til at marchere mod sejr, og efterlade et evigt indtryk på fodboldspillet. Denne farvevariant ser måske ikke ud af meget ved første øjekast, men de vil helt sikkert blive husket for altid. Hvad synes du om de fire nye farver, hvilken er din favorit? Del din mening med os her.