Det er nok ikke helt urimeligt at sige, at Brasilien bl.a. er kendt for deres fodbold, som nogle mener at de nogle gange laver om til kunst. Det har Nike fejret med en ny video og et nyt koncept, som de kalder "Dare to be Brasilian." Men hvad vil det sige at turde være brasilianer?

Med lanceringen af Brasiliens nye hjemmebanetrøje sparkede Nike officielt igang i deres optakt til VM næste sommer, og her kommer det brasilianske landshold for alvor i fokus, da de både er på hjemmebane men også har en række unge, spændende spillere der står klar i kulissen til at overtage verden.

Tør du også være brasilianer? Så kan du få Brasiliens nye hjemmebanetrøje lige her - kun 549,- kr.

Den nye "Dare to be Brasilian"-kampagne bygger på de individuelle og specielle personligheder, som nogle af Brasiliens største stjerner har; Neymar, Thiago Silva, Paulinho, Bernard og David Luiz er alle centrum for kampagnen i en film, der viser det smukke spil fra spillernes synsvinkel.

Her tager Nike os bl.a. med i nogle sjove øjeblikke - vi har bl.a. Thiago Silva som Godfather i forsvaret, Bernard som lille spirrevip i et land af kæmper og David Luiz som tegneseriefigur. Hvorfor er det, at netop Luiz' forestilling af verden ikke overrasker os...?

Tør du også være brasilianer? Så kan du få Brasiliens nye hjemmebanetrøje lige her - kun 549,- kr.

Hele konceptet med "Dare to be Brasilian" er at vise, at man ikke spiller fodbold som de andre - man tør udtrykke sig, prøve ting af og gøre det uventede. Filmen slutter med ordene "ingen spiller som os," og det kobler sig ganske godt op til Dare to be Brasilian.

Hvad siger du til Nikes nye fejring af Brasiliens unikke spillestil - og tør du være brasilianer? Del meget gerne dine tanker med os herunder.