Puma genintroducerer verdens første guldstøvle med King Menotti Star

05.11.2015

Skrevet af Mathias

Igennem mærkets storslåede historie er PUMA støvler blevet brugt af nogle af historiens største ikoner. En af de mest succesfulde spillere var Argentina legenden, Cesar Luis Menotti, som bombede mål i kassen iført PUMA King støvlen. Det tyske mærke har nu lanceret en limited edition remake af hans berømte guldstøvler fra de tidlige firsere. Tjek årets måske mest elegante støvle ud her.

Da PUMA lancerede deres første guldfarvede støvle i de tidlige firsere, var det til ære for Cesar Luis Menottis bedrifter som spiller, og hans VM triumf som træner for Argentina i 1978. Nu er den ikoniske PUMA King Menotti Star farvevariant tilbage!

2015 modellen er lavet fuldstændig som den originale støvle. Alt fra syningerne på overdelen, til logoet på pløsen matcher støvlen fra firserne på en prik, så hvis du er en sucker for klassiske støvler, er det her lige noget for dig.

Et sensationelt lædertouch og fabelagtig komfort. Det får du i spandevis med den nye Limited Edition PUMA Menotti Star lige her.

Der kommer kun til at blive lavet 511 par af det her gyldne vidunder på verdensplan, så du bliver nød til at være ret hurtig hvis du vil have fingrene i et par. Antallet af støvler der bliver lavet og den lanceringsdagen i dag, er en reference til Cesar Luis Menottis fødselsdag, som er i dag - 5/11.

Der er en aura af selvtillid omkring en spiller der tør træde på banen i et par guldstøvler og hvis du kan bære det, så er der ingen bedre støvle at gøre det med, end den nye PUMA King Menotti Star. Skal du have et par?