Danske Select er klar med nye modeller af deres mest avancerede handsker, og ikke alene har handskerne fået et skarpt og moderne udseende, de er samtidig også optimeret maksimalt til at kunne levere under pres.

Der er få handsker, der igennem tiden har markeret ligeså solidt som Select. Det danske firma har altid haft en sikker hånd på handskemarkedet og leveret udstyret til nogle af de absolut bedste danske målmænd igennem tiden.

Og selvom konkurrencen er blevet markant skærpet i dag på handskemarkedet, så er Select stadigvæk helt i førerfeltet, når det kommer til at levere konkurrencedygtige handsker. Den position bevarer Select solidt med nye opdateringer til tophandskerne, som vi kommer til at kigge lidt nærmere på.

Hvis du gerne vil have fingrene i de nye Select målmandshandsker, så kan du se meget mere lige her:

Select tophandsken med det meget simple navn 88 Pro Grip er lavet af de absolut bedste materialer. Det er en letvægtshandske, som vores danske landsholdsmålmand Stephan Andersen bruger i det daglige, og det er ikke helt uden grund.

I arbejdet med at skabe den perfekte handske har Select lagt stor vægt på at finde de bedste latex-materialer, der spiller en helt central rolle ved en målmandshandske. Ved håndfladen finder man det lækre 3mm soft contact latex, der giver perfekt greb i al slags vejr, og på håndryggen er der blevet plads til det avancerede 3mm Deep Embossed Soft Latex, der giver en blød og smidig handske.

Hvis du gerne vil have fingrene i de nye Select målmandshandsker, så kan du se meget mere lige her:

Select 88 Pro Grip handsken er lavet med det traditionelle flat finger cut, der giver en rigtig stor gribeflade. Det er lidt af en smagssag hvilket finger-cut man bedst kan lide, men traditionalisterne vil hæfte sig ved at flat finger cut giver en fleksibel og dynamisk handske.

Select har også arbejdet med at finde den perfekte pasform til en målmandshandske, og det er der kommet det avancerede Anatomical Fit System ud af. Tanken er, at handsken udformer sig efter håndens naturlige gribeposition, således at handsken mest muligt er ét med ens hænder.

Det er dog ikke kun 88 Pro Grip, der har fået en opdatering. Select har også lanceret to udgaver af den lækre 77 handske, og her er der både en Super Grip handske og en Slim Fit handske at vælge imellem. Så alt efter om man er ude efter en traditionel handske eller om man vil have en mere moderne, så er der noget for enhver smag. For at understrege den mere moderne tilgang har Slim Fit-modellen (den blå målmandshandske) en rød håndflade for at sætte lidt farve på tingene.

Hvis du gerne vil have fingrene i de nye Select målmandshandsker, så kan du se meget mere lige her:

Fælles for begge handsker er, at de begge har noget af markedets bedste latex, som samtidig har en meget konkurrencedygtig pris. På håndfladen finder man det 3mm tynde Super Soft Latex, der udmærker sig ved at være meget blødt samtidig med, at det giver et godt greb i al slags vejr. På håndryggen har Select fundet plads til det 3mm tnde Embossed Soft Latex.

I forhold til hvilket finger-cut man ønsker adskiller modellerne sig. Ser vi på den nye 77 Slim Fit, så er den med Flat Cut, der giver god fleksibilitet og som foretrækkes af en lang række målmand.

Hvis du gerne vil have fingrene i de nye Select målmandshandsker, så kan du se meget mere lige her:

Der er dog efterhånden også masser af målmand, der foretrækker det moderne roll-finger cut, som man finder på 77 Pro Grip. Her løber latexet over hele fingeren, og det giver ifølge nogle en bedre gribeeffekt, så man hele tiden er sikret at have latex på bolden.

Ser vi på Slim Fit handsken så er den udviklet til at være så naturlig som overhovedet muligt. Ved tommelfingeren løber latexet hele vejen rundt, hvilket giver maksimal kontakt mellem bold og latex i alle situationer. Selv når handsken måske er ude af sin vante position.

Hvis du gerne vil have fingrene i de nye Select målmandshandsker, så kan du se meget mere lige her:

Både Slim Fit og Super Grip handsken er bygget op omkring det samme Anatomical Fit System, hvilket giver en handske, der former sig efter ens hånds naturlige bevægelse. På den måde er komforten i højsædet uden at det går udover gribeevnerne.

Med de nye handsker har Select endnu engang bevist hvorfor de har en position som producent af nogle af verdens bedste målmandshandsker. Hvad synes du om de nye handsker? Og hvilken er din favorit? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.