Vind 2000 kr til unisport.dk

gift card

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende mails om nye fodboldprodukter og gode tilbud.
Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr til Unisport.dk.

  • Filter

Prisniveau

11900 64900

Varetype

Mærke

Farve

Leveringstid

Størrelse

Info
  • Unisport.dk

Køb online på Unisport.dk

    Som målmands har du brug for udstyr i verdensklassen – og dine handsker er noget af det vigtigste du har. Dine handsker skal kunne gribe godt fat i bolden, så du både kan gribe bolden når den kommer flyvende, men også holde godt fast i den når du skal lave udkast. Samtidig skal din handske kunne tage stød og have stor komfort, det gør Select Målmandshandsker!

    Danske Select der er kendt for deres kvalitet af deres produkter, laver en lang række målmandshandsker. Hos Unisport har vi et stort udvalg af målmandshandsker fra Select – i alle prisklasser. Vi har også produkter til vedligeholdelse af dine handsker. Derved sikrer du dig, dine nye handsker holder længest muligt, og du får mest mulig glæde af dem.

    Select Målmandshandsker er de hidtil mest avancerede , der sikrer dig de bedste forhold på banen. Handskerne kommer i forskellige prisklasser og farver. Målmandshandsken Select 99 Hand Guard er Selects flagskib for den nye kollektion. Der er ikke gået på kompromis med noget med den nye kamphandske og Select har formået at kombinere den nyeste teknologi med komfort og lethed. Handsken har et perfekt greb i alt slags vejr og en god luftgennemstrømning helt ud til fingrene.

    Ovenfor i kategorien Målmandstilbehør finder du produkter til vedligeholdelse af dine handsker. Så sikrer du dig, du holder i længest tid og du får mest mulig glæde af dem.

Målmandshandsker og -udstyr Select Målmandshandsker