Bliv forårsklar med adidas Virtuso Pack

01.04.2019

Skrevet af Frederik

Vintervejret er så småt lagt på hylden, sommertiden er indstillet på armbåndsuret, og foråret endelig ankommet. Det er uden tvivl noget, der bringer et smil frem på de flestes læber. Noget, der bringer et endnu større smil frem på adidas-fans' læber, er en ny farveopdatering på de populære fodboldstøvler. Og det får I her med den spritnye adidas Virtuso Pack.

Vi går endelig lysere dage i møde, og det er tid til at fejre foråret og de inspirerende, lyse farver - og netop dét hylder adidas med Virtuso Pack. Fælles for de fire fodboldstøvler i Virtuso Pack - COPA, X, Predator og Nemeziz - er den hvide farvebase, der hver er kombineret med et frisk pust af en vovet forårsfarve, og de bliver alle båret på stadions verden over af adidas bedste spillere.

Fortsættes nedenfor.

Spil som stjernerne i adidas Virtuso Pack

Med adidas Virtuso Pack bliver det langt fra svært at spotte de nye hvide, friske fodboldstøvler på dig eller alle alle adidas-stjernerne. adidas X 18+ giver med de lynhurtige neon-gule adidas-striber et look, der signalerer stor farve for en enhver forsvarsspiller. Ligesom Mohamed Salah kan du derfor i stor stil fare ned ad sidelinjen direkte mod kassen i X - en klar favorit hos Unisport HQ.

COPA 19+ giver et lækker, næsten Unisport-farvet, grønt design til at komplementere den hvide base. Som du nok allerede har set, er COPA 19+, med det revolutionerende Fusionskin, Paulo Dybalas foretrukne våben på grønsværen - og det kan også blive dit. Men! Hvis grøn og gul ikke er kækt nok til din kreative spillestil, kan du alligevel tage det roligt - 3 Stripes har dig. Med Nemeziz 18+ Virtuso Pack får du de sprødeste pink detaljer. Lige til dig, der vil skinne ekstra igennem på banen, fuldstændig ligesom Firmino gør det for Liverpool og Brasilien.

Fortsættes nedenfor.

Frisk forårslook på banerne - og på gaden

Bare rolig, vi har ikke glemt den sidste - og måske fedeste - støvle i Virtuso Pack. Predator 19+ kommer med en forårsblå lidt mere nedtonet colourway end fx Nemeziz, til den lidt mere klassiske spiller, der alligevel gerne vil nyde godt af adidas' imponerende teknologier. Predator gør dig i stand til at mestre kontrol - ligesom Paul Pogba, der også sværger til den innovative fodboldstøvle.

“It has been great to collaborate with adidas on the Virtuso Pack. I love the style of all of the different colour variations. All-white is always such a classic and clean look which I like to wear day-to-day. Sometimes I want to change it up and stand out and that subtle pink number is the one for that”, ASAP Ferg.

Som du kan læse ovenfor, har selveste ASAP Ferg - sammen med Pogba! - været med til at designe adidas Virtuso Pack, nærmere bestemt den helt clean forårshvide sneaker adidas Predator 19+ TR. Mere frisk bliver det altså ikke. Så nu kan du perfekt rocke Predator både på banen og på gaden og fejre foråret på samme tid.

Bliv klar til foråret med adidas Virtuso Pack. Køb X, COPA, Predator og Nemeziz lige her.