Personliggør dine benskinner | Beskyt din præstation med nye Liiteguard-produkter

29.04.2019

Skrevet af Zlatko

Liiteguard er vores seneste brand hos Unisport, og de er specialister i at lave formbare benskinner og kompressionssokker, der også virker som gripsokker. Er du blevet mere nysgerrig? Så kan du lære med om Liiteguard ved at læse videre lige her.

Liiteguard-benskinner

Liiteguards produkter er lavet til at udvikle spillet, så spillerne får de bedst mulige forhold samt ingen begrænsninger. Det er derfor, at de har udviklet den første formbare benskinne nogensinde, hvilket gør det muligt at forme benskinnerne efter dit behov. Der er dog en større mening bag benskinne, udover at den ser vild ud, og det er, at man begynder at begrænse sit forbrug af strømpetape.Det gør det nemmere for dig at gøre dig selv klar til fodbold, så du ikke bruger timevis på det, før du skal ind på banen.

Ikke nok med at benskinnen er formbar, så er den også let – den vejer kun 75 gram, og er holdbar, så den ikke generer dig i en vigtig kamp eller træning. Du er måske en af de mange, der bruger en del strømpetape, så dine benskinner ikke rykker sig til kampene, så selv en tackling fra en Gattuso ikke ville rykke dem ud af stedet. Men brug af så meget strømpetape har en bagside, da tapen kan gå ind og blokere for blodtilførslen i benet. Dette kan give en grim krampe, så du bliver nød til at blive udskiftet. Dette er er ikke et problem med Liiteguards Performance sæt. Den formbare benskinne vil være mulig at forme efter dit skinneben ved, at man koger dem ned – én af gangen, hvilket gør dem bløde, og det er her det sjov begynder.

Når benskinnen er blevet gennemsigtig, tager du benskinne ud af det varme vand, og placerer den på dit skinneben. Bare rolig benskinne vil ikke være rygende varm, men kun smule, så det er vigtigt, at du bruger en gaffel til at hive dem ud af det kogende vand med. Hold benskinnen på dit skinneben – ca. 5 minutter, og du har dig en ny benskinne, der passer dig perfekt. Hvis pasformen keder dig, eller vil du gerne prøve noget nyt, så kan du bare genforme benskinne ved at koge dem ned igen og lave samme rutine. Vi har tilføjet en video lige her forneden, som er en step-by-step guide, som du kan se, så du får det perfekte sæt benskinner.


Find alle Liiteguard-guides lige her

Fortsætter nedenfor.

Liiteguard-sokker

Liiteguard sætter meget energi i at lave nogle kvalitets kompressionssokker, hvilket kan hjælpe dig med at undgå nogle irriterende skader, der kan koste dyrebare minutter på banen. Liiteguard har lavet to typer af sokker, som hhv. hedder Performance og Pro-Tech. Performance-sokken kommer med en indersok, hvilket holder den formbare benskinne på plads, så du ikke behøver at bruge strømpetape. Performance-sokken tilbyder en kompressionseffekt på dit ben, hvilket formindsker muskelsmerter og stivhed i musklerne, når du er aktiv på banen, ude og løbe en tur eller nede i træningscenteret. Liiteguard har også tilføjet en tættere kompressionsområde omring Akillessenen, som har en effekt på smerter i området.

Den anden sok hedder Pro-Tech, og er en kortere version, som også har ekstra silikone-knopper ved anklerne. Disse silikone-knopper giver en forhøjet stimulus ved anklen, så din hjerne får signaler om at gøre noget, når anklen er på vej i en unaturlig position. Pro-Tech-sokken har også et kompressionsområdet ved Akillessenen, som man ser på Performance-sokken, samt begge sokker indeholder også en skridsikker sål, der er overdækket med en silikonebelægning. Dette gør, at du får et bedre greb i fodboldstøvlerne, så du ikke glider rundt i dem, hvilket reducere ubehag, når du spiller fodbold.

Pro-Tech er lavet med et SoftAir-materiale, hvilket tilbyder en sublim komfort samt optimal sved svedtransport. SoftAir transporterer faktisk op til 4 gange så meget sved end almindelig bomuld, så du kan forestille dig, hvilken forskel disse sokker gør. Du kan forvente at opleve færre vabler, end hvad du er vant til med Pro-Tech-sokken.

Mange af jer ved nok allerede, hvor svært det kan være at tage en kompressionssok på. For at hjælpe jer på vej med at få det meste ud af jeres nye sokker, har Liiteguard lavet en guide, der viser, hvordan man tager Liiteguard-sokkerne korrekt på. Du starter med at sætte hånden ind i sokken og vender den på vrangen. Dernæst tager du sokken på, så hælen er placeret, hvor den skal. Nu tager du sokken på ved at tage fat i starten af sokken, og trækker den helt op til under knæet. Lyder det besværligt, så skal du ikke være bekymret, da det faktisk er lige til. Hvis du har brug for at se det en gang, så kan du klikke dig videre til vores Liiteguard-guidesektion lige her forneden og se videoen.


Find alle Liiteguard-guides lige her.

Er du også helt oppe og køre, når du læser om Liiteguads nye produkter? Så kan købe dine nye benskinner eller sokker hos Unisport fra i dag!


Find dine nye Liiteguard-produkter lige her