Nike kunne så sent som i går præsentere en helt ny og elegant hjemmebanetrøje, som de brasilianske værter skal bære i forsøget på at vinde VM på hjemmebane, og nu kan du i en helt ny video komme helt tæt på trøjen ned til den mindste detalje.

Der er for alvor VM feber i det brasilianske. Nok viser kalenderen kun slutningen af november og temperaturerne indgyder jo ikke ligefrem til Samba, men alligevel er nedtællingen til næste års helt store VM slutrunde nu for alvor begyndt. Nike kunne i går præsentere den helt nye Brasilien landsholdstrøje, og det vækker for alvor VM-stemningen i det sydamerikanske.

Den brasilianske VM trøje skal indkapsle den passion og begejstring som er omkring fodbold i Brasilien. Det er meget mere end et spil og passionen er rodfæstet dybt i det brasilianske DNA, der igennem tidernes løb har fostret legender som Pele, Romario, Rivaldo og Ronaldo.

Hvis du gerne vil have fat i den helt nye Brasilien VM-trøje, så kan du se meget mere lige her:

Nu hedder de største stjerner Neymar JR og David Luiz, men ambitionerne er de samme, som de altid har været, når det brasilianske landshold har entreret banen. Det er sejren, der tæller, og den kommer igennem sammenhold, begejstring og masser af leg med bolden.

Nike har med den nye brasilianske landsholdstrøje forsøgt at levere en trøje, der er ligeså flerdimensionel som den brasilianske historie og ligeså moderne som troen på fremtiden. Trøjen er en kombination af innovation, kulturelt design og bæredygtige materialer og forsøger at indkapsle den brasilianske ånd.

Trøjen er designet let, elegant og samtidig med den brasilianske historie for øje. Farverne er ikke overraskende gul og grøn ligesom det brasilianske flag, og Nike har ikke forsømt at ære den brasilianske æresfølelse. På trøjen finder man nye elegante detaljer, der beviser, at Nike har brugt masser af tid og energi på at udvikle en trøje, der er en VM-værtsnation værdig.

Hvis du gerne vil have fat i den helt nye Brasilien VM-trøje, så kan du se meget mere lige her:

Der er blevet plads til det brasilianske slogan "Nascido para jogar futebol", der betyder født til at spille fodbold i trøjen. Det indkapsler meget godt den umiddelbare spilleglæde og lyst til fodbold, som er dybt forankret i den brasilianske sjæl. Godt nok stiller brasilien kun op med 11 spillere i startopstillingen, men de repræsenterer et helt land, der nok helst bare ville spille fodbold hele dagen, hvis de kunne.

I forbindelse med trøjen har Nike også arbejdet sammen med den brasilianske designer Bruno Big. Han har leveret en kunstnerisk udsmykning ved nakken, hvor man finder en gul kanariefugl, der flyver på en grøn baggrund. Det henviser til kælenavnet "kanariefuglene" som det brasilianske landshold har fået, når de spiller i den elegante gule hjemmebanetrøje.

Trøjen er udviklet til at være innovativ hvad angår de materialer, der er blevet anvendt. Nike har forsøgt at bruge den nyeste teknologi til at skabe en fremtidsskuende trøje, og alene vægten på trøjen er blevet reduceret med 20% i forhold til den tidligere landsholdstrøje.

Hvis du gerne vil have fat i den helt nye Brasilien VM-trøje, så kan du se meget mere lige her:

Samtidig har Nike arbejdet for at skabe et optimalt fit. Og de har ikke kun tænkt sig til, hvordan trøjen mon ville sidde på de brasilianske spiller, de har haft kropsscannet hele holdet for at finde den perfekte formel for en trøje, der sidder tæt på kroppen, og som samtidig er behagelig at have på.

Trøjen er lavet i Nikes Dri-Fit materiale, der sørger for at lede fugt og sved væk fra kroppen. Det kommer der til at være god brug for i den brasilianske varme til sommer, og det er tanken bag, at spillerne kan præstere mere, når deres krop har en mere naturlig temperatur og ikke overopheder.

Ved trøjen finder man også ventilationshuller, der sammen med Dri-Fit materialet er med til at sørge for, at det her er en af de mest moderne trøjer, når det kommer til afkøling. Når nu man ikke kan installere aircondition i en trøje, så må dette være noget af det tætteste man kommer.

nike, brasilien, frankrig, vm, unisport, unisportstore

Den nye brasilianske landsholdstrøje er simpel, elegant og så hylder den Brasilien som fodboldnation. Hvad synes du om den nye trøje? Og hvor langt tror du, at Brasilien kan komme til VM? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.