Både Frankrig og Brasilien har fået helt ny trøje, der er klar til VM, og det har ikke gået vores grafikeres næser forbi. De har lavet en helt ny lækker kampagneside, hvor du kan komme helt tæt på de to landes nye trøjer.

Der er for alvor ved at være VM-stemning. Både i Frankrig, der kvalificerede sig i sidste uge, og værterne fra Brasilien, der forbereder sig til sommerens store slutrunde. Men også her i Unisport er VM-humøret stærkt stigende, og i en helt ny kampagne går vi tæt på både Frankrig og Brasiliens nye VM-trøjer.

Værtslandet Brasilien kunne i går aftes løfte sløret for den helt nye trøje, som de brasilianske stjerner skal bruge i forsøget på at hæve VM-trofæet. Det er en trøje, det er fuld af passion, livsglæde og tro på sejr, som Nike har leveret og udarbejdet til værtsnationen.

Det kræver nemlig ikke kun koncentration at skulle forsøge at indfri et helt lands forventninger, det kræver også at man er godt klædt på til opgaven. Derfor har Nike lanceret en trøje, der kan være et nationalt samlingspunkt og forbinde stjernerne til de mange og ellevilde fans. Trøjen skal forsøge at indkapsle den unikke fodboldkultur som ligger dybt i enhver brasilianers DNA.

Frankrig er også blevet klædt på til VM-succes. Det så ellers sort ud, da man skulle ud i playoff-kampe og tabte den første kamp 2-0 til Ukraine. Men hjemme på Stade De France viste holdet, hvad de er lavet af, og det blev til en sikker 3-0 sejr, der vakte VM-stemningen i landet. Endnu bedre blev det, da Nike dagen efter præsenterede en helt ny landsholdstrøje.

Trøjen er enkelt, elegant og er inspireret af den sydfranske by Nimes, som er hjemstavn for både det moderne og rå denim og 1800-tallets klassiske silkesjaler. Den kontrast har Nike forsøgt at indkapsle med den helt nye moderne og elegante trøje, som du kan se meget mere til i den nye kampagne.

nike, brasilien, frankrig, vm, unisport, unisportstore

Både Brasilien og Frankrig er VM klar, og begge lande virker til at være rigtig godt klædt på til opgaven. Hvad synes du om de to trøjer? Og hvilken er din favorit? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.