Ny Nike Air kollektion | Det perfekte tøj til foråret

26.03.2019

Skrevet af Claus

Nike har lanceret en masse fedt streetwear, og den nye Air kollektion er også helt deroppe. Air kollektionen indeholder en masse lækre produkter, så lad os se nærmere på, hvad vi kan vente os.

Nike Air streetwear kollektion

Kør dit fodboldlook 24/7 gennem forårsmånederne med denne nye lækre Nike Air streetwear kollektion. Air tøjet indebærer fleece produkter, der vil holde dig komfortabel i foråret, mens du kan kombinere den med en cool Air Max sneaker og en bæltetaske. Kollektionen gør dig i stand til at vise din fodbold stil både på og udenfor banen, da du kan tage en af de flotte T-shirts på til en omgang bold med vennerne og efterfølgende tage de komfortable sweatshirts og træningsbukser på.

Fortsættes nedenfor.

Lad os se nærmere på de lækre produkter, der kommer med et flot retro design. Sweatshirten er lavet med et cool sort design og grålige ærmer, mens kraven og ærmerne har et baseball-inspireret look. På brystet og ryggen er der placeret et Nike Air logo, som gør looket autentisk. Træningsbukserne kommer med samme sorte farve, mens der er skrevet “Nike” på en flot måde på bukserne, der får bukserne til at matche sweatshirten.

Nike har også tilføjet en bæltetaske, som er blevet voldsomt populær igen, og som kan bruges på forskellige måde. Du kan spænde den rundt om maven eller over brystet, hvilket giver dig et sporty look, mens du kan opbevare dine ejendele sikkert.

Til at fuldende looket har Nike tilføjet et par fede Nike Air Max 270 Futura, som kommer med en lignende sort overdel og en skarp pink Air Max enhed i hælen, der giver en overlegen komfort. Air Max 270 Futura tager sin inspiration fra den ikoniske Air Max 180 og Air Max 93 sneakers, som vil tage din Air stil til det næste niveau.


Køb dit Nike Air streetwear lige her.