Den legendariske hardhitter er tilbage | Nike genudgiver Total 90 Laser 1

21.03.2019

Skrevet af William

Nike relancerer 2000 par nummererede Total 90 Laser 1, der hæver dine tacklinger og skud til et andet niveau. Med den unikke Strike Zone og holdbarhed, så kan den hårdtarbejdende midtbanespille og den stærke angriber sikre holdet sejren. Læs mere nedenfor. Men vær hurtig. hvis du skal have denne historiske støvle!

UDSOLGT! Nåede du ikke at købe et par? Find alle vores Limited Edition fodboldstøvler og skriv dig op til fremtidens udgivelser her.

"Put it where you want it". Dette var Nike's slogan, da de lancerede den første Total 90 Laser. Og nu er den hårdføre støvle tilbage. Nike følger i sporene på tendensen med relanceringer og genudgiver Total 90 Laser 1 i et begrænset antal. Dette remake er en tro kopi af den originale, der virkelig giver en følelse af at være tilbage i 00'erne. I 2007 fandt Nike ud af, at 69% af alle mål blev scoret med indersiden, så de lavede sparkeoverfladen større og renere, så man undgik forstyrrelser. Resultatet var, at de ikoniske ringe giver dig det mest optimale og kraftfulde skud som muligt.

Fortsætter nedenfor.

Ligesom den originale Nike T90 Laser, så handler denne Limited Edition Nike Total 90 Laser 1 Remake om hårdhed og præcision. Selvom stjerner som Gennaro Gattuso symboliserer hårdhed og Luis Figo, der viste sine tekniske finesser frem, spillede med dem, så tænker rigtig mange nok mest på Wayne Rooney, når de ser denne støvle. Han havde både den hårde spillestil, men han var samtidigt klinisk i sine afslutninger - hvilket passede perfekt til Nike Total 90 Laser. 2019-udgaven indeholder også Nike Zoom Air-teknologien, så du får fleksibilitet og en et knopsystem, der sikrer dig bedst greb i banen.

Denne Limited Edition Nike Total 90 Laser 1 Remake er definitionen af nostalgi. Du kan ikke kigge på disse uden at tænke på Rooney, Figo, Gattuso, Torres osv. Mængden af minder i hukommelsen er uendelig. Og nu forkælder Nike os med denne relancering. Du kan godt prøve at knibe dig selv i armen - det er ikke en drøm!

Find alle vores Limited Edition fodboldstøvler og skriv dig op til fremtidens udgivelser her.