Vinderen af Brugernes WebTV for oktober måned er fundet. Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af oktober måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks, unboxings og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Anders Gregersen, der sammen med sine venner, lavede en video med trick skud, der viste, at drengene besidder en knivskarp præcision.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker Anders Gregersen et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for Jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af november, og så kan det være, at du står med gavekortet i starten af december – hvem ved?

Anders Gregersen viste sammen med vennerne en knivskarp præcision ved at levere 50 fuldtræffere fra meget svære vinkler. Træner du til daglig præcision i dit spark? Og hvor meget betyder glæden og legen ved fodbold for dig? Del din mening herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.