I sin søgen efter unge, talentfulde fodboldspillere uden kontrakter nåede Nike Chance til det sidste event på St. George's Park i England, hvor det engelske landshold også holder til. Her kæmpede 29 unge spillere om en af de seks pladser på Nike Academt - og Skandinavien var godt repræsenteret med danske Claus og svenske Ermal.

Over en weekend i starten af november gik det ned på St. George's Park i England. Her afholdtes nemlig finalen i Nike Chance, hvor 29 unge spillere fik muligheden for at vise, hvorfor netop de skulle udvælges til Nike Academy, som tilbyder de unge spillere en fuldtidsplads på akademiet, der ledes af cheftræner Jimmy Gilligan. Her lever spillerne som professionelle, og spiller endvidere jævnligt mod akamdemier fra nogle af Europas største klubber.

Vi var naturligvis med, da Nike Chance-finalen løb af stablen - og fulgte bl.a. spændt med, da den danske målmand, Claus Hennie - der gik videre fra Nike Chance eventet i Zeist - skulle se om han kunne gribe sin chance.

Men Claus var ikke alene om brændende at ønske sig en plads på Nike Academy - og heller ikke den eneste, der gik videre fra Zeist-eventet. Svenske Ermal Hejdari med den fine teknik var også med, og hvordan det gik de to skandinaver kan du se i videoen fra eventet.

Her kan du også se, hvordan det foregik da spillerne kom igennem et lægetjek, gennemførte den fysiske Nike SPARQ-test og naturligvis viste deres kunnen frem i en række tekniske øvelser. Samtidig blev de også sat på en stor opgave, da de blev delt i to hold og sat op imod Nike Academy. Med andre ord - fodbold, fodbold og mere fodbold i et par fantastisk oplevelsrige dage for de unge spillere.

I sidste ende blev kun 6 spillere udvalgt til Nike Academy - og de har nu muliheden for at vise deres talent frem og gå hele vejen. For de andre er drømmen dog slet ikke slut, og de bliver ved at kæmpe for en dag at realisere den.

Hvad siger du til Nike Chamce-finalen på St. George's Park, og hvad ville du selv gøre for at skille dig ud blandt så mange unge, talentfulde spillere? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder nyheden.