I en ny video samler Adidas nogle af de største spanske stjerner samt en masse fans, der danner en sjov lille kæde af begivenheder. Det starter med, at hvis Spanien når finalen i til EM - og så går det ellers derfra...

"Hvis I når finalen, barberer jeg mig skaldet.." - sådan siger en fan tilbage inden EM i 2008, hvilket sætter en kæde af sjove, sammenhængende begivenheder i gang. Hvis Spanien vinder EM, hænger en fan sin plakat op på væggen - og bliver plakaten hængt på væggen, lover David Villa at ingen scorer flere mål end ham. Sådan går det takt i takt over de mange bedrifter Spanien har nået, indtil vi når i dag.

Her siger den nu skaldede fan "og hvis vinder VM igen..." - hvilket ganske fint understreger, at Spanien brændende ønsker sig at blive verdensmestre for anden gang i træk - ligesom de gjorde med EM for to år siden.

Videoen er kommet ud i forbindelse med lanceringen af verdensmestrenes nye hjemmebanetrøje, som La Roja skal bruge til VM. Trøjen er lavet med en lidt mørkere rød, og har accentfarver lavet i guld for at markere de mange flotte bedrifter, som landsholdet har opnået de sidste 5 år.

Nu er tavlen dog vasket ren, og Spanien hviler ikke på laurbærrene. Spillerne er i alle fald motiverede, og tonen er lagt - men hvad der sker, hvis Spanien så vinder VM næste år, må tiden vise...

Er Spaniens nye hjemmebanetrøje noget for dig? Så kan du få den lige her og vise din støtte til La Roja - kun 549,- kr.

Hvad siger du til den sjove lille video - og tror du Spanien kan gå hele vejen i deres nye hjemmebanetrøje til næste år i Brasilien? Giv meget gerne din mening i boksen herunder.