I sidste uge landede CR7 Galaxy på lager - og ja, der kom naturligvis den obligatoriske "The Eagle has landed"-kommentar - og i den forbindelse har Joltter haft støvlen forbi til en unboxing - som denne gang er en lille smule anderledes end den normalt er. Se med her.

Med lanceringen af Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy har Nike taget gamet for fodboldstøvledesign op til et nyt niveau. Cristiano Ronaldo har tidligere haft nogle ret vilde designs til sine støvler (hvem husker ikke Safari-støvlen?) men i Unisport HQ er der ingen tvivl - den 6. udgave af Ronaldos signaturfarve er lige en tand vildere end de andre.

Netop CR7 Galaxy har Joltter haft forbi til en unboxing, hvor vi ser lidt nærmere på hvad der har ventet alle de, der endelig har kunne få støvlen på fødderne. Og lad os bare konstatere, at han lader sig inspirere lidt af støvlernes design denne gang...

Er Nike Mercurial Vapor IX CR7 noget for dig? Så kan du få dit eget eksemplar lige her - kun 1.529 kr.

I aften støder Cristiano Ronaldo og Portugal ind i Sverige og Zlatan - og der kommer i den grad fokus på de to Mercurial-spilleres fødder. Spørgsmålet er, om CR7 med sine galaktiske støvler kan sende Portugal på himmelfart?

De nye CR7 Galaxy-støvler deler uden tvivl vandene - men hvad synes du om den portugisiske stjernes sjette udgave af sin signaturstøvle? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.