I Sverige er man ved at være helt klar til at forsøge at spille sig til VM i Brasilien, og med en helt ny trøje kommer svenskerne til at være velklædte hvad enten de ender med at kvalificere sig eller ej. Vi har selvfølgelig taget et kig på den nye trøje lige her.

Når nu Danmark ikke kunne komme med til VM kan man jo kun krydse fingre for, at Sverige har mere held med sig. På fredag spiller de den første af to afgørende kvalifikationskampe mod mægtige Portugal. Det bliver ved den lejlighed ikke kun en duel mellem to af verdens bedste fodboldspillere Zlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo, det bliver også debut til den nye svenske landsholdstrøje, som Adidas har leveret.

Vil du gerne støtte vores naboer fra det svenske - så kan du bestille den her allerede nu.

Om det bliver en VM trøje har vi endnu til gode at finde ud af. Det afhænger af udfaldet af de to kvalifikationskampe. Men sikkert og vist er det i hvert fald, at trøjen har stilen og elegancen til at være en fornem skandinavisk repræsentant i Brasilien til sommer.

Den svenske trøje er ikke helt overraskende i de meget karakteristiske og klassiske gule og blå farver. Trøjen har et meget stilet udseende, samtidig med at det er moderne med den store brede blå stribe der løber på tværs over brystet. Det er i sig selv ikke voldsomt nyskabende på en svensk landsholdstrøje, men over den tykke blå stribe er der også blevet plads til en tynd rød stribe og en mindre blå stribe.

Den røde farve har sneget sig med, da den er en del af det stolte og traditionsrige svenske fodboldforbunds logo, og den spiller flot sammen med de gule og blå farver. Og så er den også med til at sende et signal om, at de svenske landsholdsspillere er klar til at kæmpe med passion og vilje for at spille Sverige direkte til Brasilien og sommerens store fodboldfest.

Vil du gerne støtte vores naboer fra det svenske - så kan du bestille den her allerede nu.

Adidas har også arbejdet med at forfine trøjens samlede udtryk. Der er lagt vægt på selv de mindre detaljer, og hele trøjen er blevet udnyttet maskimalt til at vise den svenske fodboldpassion. På ærmerne finder man som et eksempel herpå en elegant blå stribe, hvor der er blevet plads til et svensk flag.

Trøjen er lavet i Adidas avancerede Clima Cool materiale, der udover at være let udmærker sig ved at være perfekt til de hårde anstrengelser. Clima Cool materialet er lavet til at transportere sved og fugt væk fra kroppen, så man ikke overopheder. Det får svenskerne nok godt bruge for, når de skal forsøge at nedkæmpe Portugal over to kampe.

Vil du gerne støtte vores naboer fra det svenske - så kan du bestille den her allerede nu.

Det bliver uden tvivl at se den nye trøje i aktion i morgen, når Sverige møder Portugal og skal forsøge at hive triumfen hjem over to kampe. Nogen let opgave bliver det ikke for Zlatan og resten af svenskerne, men hvilken triumf det ville være og hvilken start det ville være for den nye trøje.

Sveriges nye landsholdstrøje er klar, og iklædt trøjen skal Sverige forsøge at spille sig til VM over to meget svære kampe mod Portugal. Hvad synes du om den nye trøje? Og tror du, at Sverige kan kvalificere sig til VM? Du er som altid meget velkommen til at smide en kommentar her, på Facebook og på Twitter.