Selvom vejret langt fra indgyder den brasilianske stemning, så kan vi efterhånden langsomt mærke sambarytmerne komme krybende. Med Samba Package fra Adidas og nogle helt nye landsholdstrøjer kan vi så småt ane Brasilien ude i horisonten, og i en helt ny kampagne går vi tæt på samba støvlerne og de nye landsholdstrøjer.

Selvom kalenderen siger november, og lufttemperaturen siger huer og handsker, så er der pludselig blevet spredt en aura af samba i luften. Årsagen er naturligvis, at Adidas først har lanceret deres helt nye Samba Package og nu også kan byde på friske og VM-klare landsholdstrøjer til de største VM favoritter.

VM stemningen har med andre ord sevet fra Adidas og over til os her i Unisport, hvor vi har sat grafikere, fotografer og skribenter i gang med at levere en unik kampagneside, hvor vi deler ud af VM stemningen og duften af Brasilien.

Inde på kampagnesiden kan du komme helt tæt på den helt nye Adidas Samba Package, som er friske og farverige udgaver af Adidas absolut bedste støvler. Støvlernes DNA er spilleglæde og begejstring og de kan forhåbentlig skabe VM stemning hele vinteren igennem.

Samba Package byder ikke kun på nye farver, den byder også på ny generation af både Adidas Adipure 11pro og Adidas F50 Adizero. Vi har allerede i weekenden set støvlerne i aktion, og det virker til, at de professionelle fodboldspillere er særdeles begejstrede over de helt nye støvler.

Selvom kalenderen dårligt nok kan krybe sig midtvejs over november, så er der ingen vej udenom. Næste stop er Brasilien og en forrygende fodbold- og folkefest. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi glæder os enormt meget til VM slutrunden bliver skudt i gang, og selvom der endnu er 212 dage til åbningen (vores nedtælling er i fuld gang), så må man gerne tage lidt forskud på glæderne.

samba package, preadtor lz, adidas f50 adizero, adidas nitrocharge, adidas adipure 11pro, adidas, unisport, unisportstore

Med denne helt nye kampagneside kan du erstatte den triste vinterstemning med brasilianske sambarytmer med VM landsholdstrøjer og Adidas Samba Package støvler. Hvad synes du om de nye landsholdstrøjer? Og glæder du dig til VM i Brasilien? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.