Nike Victory Pack | Lavet til VM-stjernerne

11.03.2019

Skrevet af Zlatko

Kvindernes VM-slutrunde er lige rundt om hjørnet, og Nike er i gang med at gøre deres atleter klar til kæmpe om guldet med den nye Victory Pack. Victory Pack vil helt sikkert give atleterne det helt rette værktøj til arbejdet, da kollektionen er lavet i en flot gråblå og orange kombination.

Nike Victory Pack

Den seneste colourway til Nike-fodboldstøvlerne, vil helt klart give VM-spillerne deres vinger, da de er spillets gudinder. Disse spillere er dem, som kommer til at tage alt opmærksomhed, da de enten afgører kampen med fart eller præcision. Sejrens gudinder bliver blandt andet: Fran Kirby, Shanice van de Sanden, Alex Morgan, Caroline Graham Hansen og mange andre spillere.

Nike Victory Pack Mercurial Series

Victory Pack Mercurial Series handler om at afslutte kampen med fart. Fart er Mercurial gudindernes primære våben, da de sprinter forbi enhver forhindring i kampen. Der er intet, der kan stoppe hende og støvlens design komplementerer denne tankegang. Victory Pack Mercurial Superfly og Vapor er lavet i den flotte gråblå farve, der har de flotte orange detaljer på Nike ’Swooshet’. Derudover har Nike tilføjet et fedt grafiskdesign af vinger på siden, som reflekterer gudindernes kræfter. Nike har tilføjet teksten ‘Goddess of Victory’ på deres Nike tag, hvilket kun tilføjer til tankegangen, der hjælper spillerne til at opnå de vigtige sejre til VM-slutrunden.

Nike Victory Pack Phantom Series

Nogle spillere er ikke afhængige af fart, da de bruger præcision til at afslutte kampene, det er disse spillere, man kalder for Phantoms-gudinderne. Som altid fokuserer fantomerne på at afslutte kampen med præcision ved enten at sætte deres medspillere op, eller score det afgørende mål, der sikrer VM-guldet. Phantom Vision er lavet med en flot gråblå overdel, imens Nike har tilføjet grå og sølv detaljer. De grå detaljer er synlige på sokken, hvor sølv detaljerne an ses på ’control zone’-trekanten, tekst og vingerne på siden. Den grafiske illustration af vingerne er lavet i et skinnende design, der helt klart for støvlerne til at lyse op på banen, så du ikke kan undgå at se fantomerne på banen. Derudover har Nike tilføjet en skinnende sål, hvilket Phantom Series er blevet et synonym for. Teksten ‘Goddess of Victory’ er tilføjet, så fantomerne husker denne tankegang igennem hele kampen.


Se de seneste Phantom Series-støvler.

Fortsætter vi over til Phantom Venom, så er den lavet på næsten præcis samme måde som Phantom Vision. Den kommer også med den fede gråblå overdel, imens orange detaljer er placere på Nike ’Swooshet’ og knopperne. Phantom Venom inkluderer det samme grafiske design på siderne, hvilket er lavet med den skinnende sølvfarve. Phantom Venom-fodboldstøvlen er stadig en forholdsvis ny støvle, så man kan rolig sige, at denne colourway er den bedste, som den har fået indtil videre.

Nike Victory Pack Tiempo

Du kan også få Tiempo Legend 7 i Victory Pack-kollektionen, da nogle gudinder fokuserer på at bruge komfort og klasse på banen. Tiempo Legend 7 er lavet i en lysere grå tone på læderdelen, imens den fede gråblå farve er synlig på hælen. Her er de orange farver og det grafiske design også synlig, hvilket fuldender Victory Pack.

Vi kan ikke vente med at se Nike Victory Pack i aktion til dette års VM-slutrunde i Frankrig, hvor de helt sikkert kommer til at være i centrum, når gudinder kæmper om sejren.


Køb Nike Victory Pack fra den 9. maj og find alle vores Nike-fodboldstøvler her.