adidas præsenterer VM-trøjer til Tysklands kvindelandshold

08.03.2019

Skrevet af Frederik

I år har vi en stor sportsbegivenhed i vente: Bolden ruller til kvindernes verdensmesterskab i Frankrig den 7. juni 2019. Derfor præsenterer adidas i dag, på kvindernes internationale kampdag, Tysklands spritnye trøje, som de tyske kvinder skal bære til VM i Frankrig. Læs mere her.

Tysklands VM-trøjer 2019

Tysklands hjemmebanetrøje VM i Frankrig 2019 er inspireret af trøjen, der første gang blev båret ved EM i 1989 i Vesttyskland. Siden da har tyskerne tilføjet syv flere EM- og to VM-titler til pokalskabet. Designet af trøjen er inspireret af 1989-trøjerne men er blevet fortolket på ny i samarbejde med landsholdet, og de nye vandrette linjer giver et mere dynamisk udseende. Udebanetrøjen til VM 2019 kommer i en mørk stilren Bordeaux-rød, som ligesom hjemmebanetrøjen både kan rockes på og udenfor banen.

Tysklands hjemme- og udebanetrøje til VM 2019 kommer i en unik silhuet og med et fit, der er specialdesignet til kvindelige atleter. Trøjerne er begge konstrueret med kortere ærmer, rund ribhals og mesh-indsatser under armene for mere komfort. Trøjerne er fremstillet med adidas Climalite teknologi, som leder fugt væk fra kroppen, så du holdes tør og komfortabel - så man kan roligt sige, at trøjerne måde er vildt fede og praktiske på samme tid. Win win!

Den nye hjemmebanetrøje bliver brugt første gang i landskampen mod Sverige den 6. april.

Hepper du på Tyskland til VM i Frankrig 2019? Så køb din Tyskland VM-trøje lige her hos Unisport.