VM 2014 kommer tættere og tættere på, og i den forbindelse har Adidas lanceret en række nye hjemmebanetrøjer til mange af deres store lande. En af dem er Japan, som skal forsvare den opadgående sols land i Brasilien til næste år i nye klæder.

Det japanske landshold er klar til Brasilien næste år. Det har længe stået klart, efter at Japan som det første hold ud over værtsnationen Brasilien kvalificerede sig til VM 2014. Til sådan en begivenhed skal man naturligvis have en ny trøje - og det har Adidas troligt leveret.

Er Japans trøje noget for dig? Så kan du erhverve dig dit eget eksemplar af den lige her.

Japan er en af de nationer, hvis landshold spiller i en farve, der faktisk ikke er i deres flag - de spiller nemlig i blå, og den farve eksisterer ikke i flaget. Den blå farve skyldes, at man i 1936 slog Sverige med 3-2, og siden da har man holdt fat i farven, angiveligt grundet overtro.

Blå er naturligvis også farven på den nye Japan hjemmebanetrøje - alt andet ville være mærkeligt. Adidas har leveret en flot, stilfuld trøje med en subtile referencer til den japanske ånd. På fronten af trøjen er der lavet et tone-i-tone mønster med egerne på et hjul der forenes, hvilket symboliserer, at når først den japanske motor kommer i gang, er den ustoppelig.

Samtidig er trøjen blevet designet med et rødt bånd på skuldrene, der drager referencer til håndmalet, japansk skrift - og når spillerne samles i en rundkreds inden kamp, danner båndene en cirkel af holdånd, som siges at være ubrydelig. Ja, japanerne går op i deres sammenhold - men detaljen er i alle fald en fin en af slagsen.

Er Japans trøje noget for dig? Så kan du erhverve dig dit eget eksemplar af den lige her.

Med Japan klar til VM og den nye trøje på plads, hvad siger du så til landet mod østs nye hjemmebanetrøje? Synes du om den, og kan Japan drive landet til VM-succes? Del meget gerne dine tanker med os herunder.