Hvis der er en trøje Adidas er stolt af, må det være den tyske landsholdstrøje. Og inden en VM slutrunde skal der gøres noget ekstra ud af en landsholdstrøje, og man må i den grad sige, at Adidas leverer en unik tysk landsholdstrøje.

Det har været så tæt på de senere år, men nu skal det være. Forventningerne forud for VM i Brasilien hviler for alvor på skuldrene af de tyske landsholdsspillere side om side med de klassiske tre Adidas striber. For selvfølgelig er Adidas tøjsponsorer og selvfølgelig har de nok engang leveret en helt unik ny trøje, som skal bruges til VM slutrunden til sommer.

Hvis du skal støtte Tyskland til VM og vil være helt klar til slutrunden, så kan du sikre dig din trøje lige her.

Det tyske landshold har på få år formået at skabe en identitetsfølelse og en national stolthed med strålende resultater. Det startede med VM Bronze i 2006, blev fulgt op ad sølvmedalje ved EM 2008, VM Bronze i 2010, og selvom man røg ud af semifinalen ved EM i 2012 til Italien er der stadig store forventninger til at Tyskland denne gang kan gå hele vejen i stedet for at være lige ved og næsten.

Den tyske landsholdstrøje er hvid, som vi kender det og har på tværs af brystet en stor rød markering formet som en vinge. Den røde vinge viser den passion, som er uopløseligt forbundet med landsholdet og den forrygende æra, som mange tyskere håber starter med en VM triumf i Brasilien. Interessant nok har Adidas valgt at lave Tysklands shorts hvide i modsætning til de normale sorte shorts - hvordan det så bliver modtaget, må tiden vise...

Hvis du skal støtte Tyskland til VM og vil være helt klar til slutrunden, så kan du sikre dig din trøje lige her.

Adidas er uden tvivl stolte over at levere den tyske landsholdstrøje, og de har til dette års VM slutrunde leveret en fodboldtrøje, der nok skal skille sig ligeså meget ud, som Tyskland kommer til at gøre med deres forblændende og forrygende fodboldspil. Ingen tvivl om at Adidas har klædt Tyskland på til en VM-triumf.

Tyskland har været umådelig tæt på VM triumfer ved de to foregående slutrunder, og det bliver spændende om tredje gang bliver lykkens gang for Tyskland. Hvad synes du om den nye landsholdstrøje - samt at shortsene nu bliver hvide? Og tror du, at Tyskland kan vinde VM? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.