Cristiano Ronaldo har lavet et samarbejde med danske JBS, der står for at levere en meget elegant undertøjs- og sokkekollektion med navnet CR7 Underwear, som afspejler den elegance og stil som den portugisiske stjerne har. Vi kigger nærmere på kollektionen lige her.

Det er noget af en stjerne, som den danske tøjgigant fra Herning JBS har indgået et samarbejde med. Det er ingen ringere end det måske største fodboldmæssige ikon på denne klode, Cristiano Ronaldo. Real Madrid-stjernen og JBS er gået sammen om at levere en helt ny undertøjs- og sokkekollektion, der nok skal komme vidt omkring.

Undertøjs- og sokkekollektionen skal udstråle og repræsentere den stil og elegance, som efterhånden er blevet synonym med Cristiano Ronaldo. Både når han spiller på banen, men også når han optræder udenfor. Stilbevidst og selvsikker stjæler Ronaldo opmærksomheden lige meget om det er på Bernabeau eller den røde løber.

CR7 Underwear er blevet udviklet i tæt samarbejde mellem Cristiano Ronaldo og New York designeren Richard Chai. Alt fra udviklingen af designet, farverne og de anvendte stoffer er der blevet taget hensyn til i tæt samarbejde. Med andre ord er intet overladt til tilfældighederne og både Ronaldo og Chai har skabt en undertøjs- og sokkekollektion, som begge kan være særdeles stolte af. I CR7 Underwear kollektion finder man både boxershorts og sokker.

Som det hører sig til i en rigtig kollektion er der en række forskellige modeller, så man alt efter smag og behag kan få det undertøj, som passer bedst til en. Hvad enten man vil have de traditionelle underbukser eller går efter de mere eksklusive, hvor kun de bedste af de bedste materialer er godt nok.

Du kan se meget mere til JBS og Cristiano Ronaldos nye undertøjs- og sokkekollektion lige her.

Hvis man bedst kan lide en helt traditionel underbuks, så er der taget højde for det. Disse CR7 Briefs er enkle og elegante både i grå og i hvid. De er lavet i bomulds-stretch så pasformen er så tæt som mulig uden at være generende. Og med elastikkanten med CR7 skrevet rundt omkring, så er man ikke i tvivl om, hvem der står bag disse underbukser.

Boksershortsene har efterhånden fået et solidt tag på markedet, og Richard Chai og Cristiano Ronaldo har produceret nogle elegante og enkle boksershorts, der nok skal blive populære. Bomulds-stretchen går igen, så du får en underbuks, der er tæt uden at være generende. De fås både i sort og grå og med blå, røde og lyseblå elastikbånd med CR7 initialerne, så der er alle muligheder for at være elegant og moderne på samme tid.

Hvis man er på udkig efter en underbuks, der er produceret af de bedste materialer og i det ypperste design, så har JBS og Ronaldo også taget hensyn til det. De luksuriøse underbukser i CR7 Underwear fås både i sort, grå, rød og hvid og de er lavet i pima bomulds-stretch, hvilket udmærker sig ved at være af særlig god kvalitet. Designmæsigt er de også avanceret med knapper på fronten.

Du kan se meget mere til JBS og Cristiano Ronaldos nye undertøjs- og sokkekollektion lige her.

Den rigtige stil og det rigtige look kræver naturligvis de rigtige sokker. Sokker har været en helt central del af herrebeklædnignen op igennem tiderne og Ronaldo og Chai har også kigget lidt nærmere på fodbeklædningen, hvilket der er kommet nogle elegante og moderige sokker ud af.

Hvis man vil have et par strømper, der udmærker sig ved at være enormt elegante og stilede, så er der ingen vej udenom disse klassiske mørkegrå strømper. De er lavet i bomulds-stretch, og de holder en rigtig god pasform. Samtidig er de meget komfortable at have på fødderne, så hvis man er fodboldspiller, så er der rigtig god pleje til ens vigtigste værktøj - ens fødder.

Er man lidt fremme i skoene (eller strømperne skulle man måske sige), så er Fashion-strømperne et oplagt valg. De udmærker sig ved at have et stærkt moderigtigt design, samtidig med at de er komfortable og i god kvalitet. Med alt lige fra kamouflage til striber til de mere klassiske mønstre, så er der baggrund for at finde en sok, der passer perfekt til ens fod og ikke mindst ens stil.

Du kan se meget mere til JBS og Cristiano Ronaldos nye undertøjs- og sokkekollektion lige her.

Med den nye undertøjs- og strømpekollektion har JBS og Cristiano Ronaldo skabt noget unikt og elegant tøj. Det bærer tydeligt præg dels af RIchard Chais stilsikre blik for moden og Cristiano Ronaldos unikke og selvsikre stil, og selvom nogle vil pointere at det blot er underbukser og strømper, så er der lagt masser af tid og kræfter i at skabe nogle produkter, der både er komfortable og stilede og yderst holdbare.

Det er en stilet kollektion, som Cristiano Ronaldo og JBS i samarbejde har leveret. Hvad synes du om tøjet? Og hvad kan du bedst lide? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer lige her, på Facebook og på Twitter.