Adidas sørger for Danmark er rustet til kampen om norden!

05.11.2015

Skrevet af Mathias

Kampen om norden lurer! Der er kun 9 dage til første playoff kamp mellem Danmark og Sverige sparkes i gang og nu sørger adidas for nye trøjer til braget. Jeg tror alle os danskere hurtigt kan blive enige om at vi ikke kan lide den Svenske trøje, så vi ignorerer den og vælger at fokusere på den danske. Kom så Danmark!

Det er en elegant sag Christian Eriksen, Bendtner og de andre drenge kommer til at træde på banen med, når første kamp bliver spillet på Friends Arena d. 14 November. Det todelte design på Danmarks Euro 2016 landsholdstrøje er lavet med inspiration fra den ikoniske hjemmebanetrøje Danmark brugte i 1986.

Adidas har i hvert fald gjort deres del for at sørge for både Sverige og Danmark har trøjer der er den store kamp værdig. Den danske trøjes skønhed ligger i hvor simpel den er og adidas har ikke fjollet rundt med nogle vanvittige detaljeringer. Jeg er kæmpe fan og skal i hvert fald nok sørge for jeg er klar til at vise min støtte til holdet næste lørdag!

Hvis du også vil vise din support til Danmark, så kan du allerede få fat i den nye Danmark trøje nu!

Det bliver to helt vanvittige kampe mod vores blå og gule naboer og vi håber også at få lov til at nyde den nye adidas Danmark landsholdstrøje til Europamesterskaberne i Frankrig i 2016. Hvad siger du til den nye trøje? Har adidas klaret det godt?