Adidas har noget i gære og teaser for deres nye støvler, som er lavet til VM 2014, i to nye, korte videoer. Her bliver der med masser af dansevenlige rytmer gearet op til lanceringen på onsdag.

Der er god grund til at holde øjnene på stilke på onsdag, hvor Adidas løfter sløret for deres nye kollektion af støvler, der er blevet bygget til at indfange værstlandet for VM 2014, Brasiliens, ånd med fest, farver og musik.

Vi kan af gode grunde ikke afsløre så meget endnu, men kan godt love for at der bliver masser at kigge på - og indtil da har Adidas givet os et par teaser-videoer, som lægger op til masser af brasiliansk inspiration. Her danses der samba i Rio samtidig med at Daniel Alves gør sig klar med budskabet - “Full on or be gone”.

Vi har allerede set et par interessante Predator LZ II på fødderne af Torosidis fra Roma - og glæder os til at se, hvad Adidas ellers har i ærmet på onsdag. Vi kan sige så meget, at fans af farver godt kan begynde at glæde sig…

Hvad tænker du om Adidas' teaser-videoer - og har du en ide om, hvad der er i vente? Følg med på onsdag, når vi naturligvis løfter sløret med eksklusive billeder og nyheder. Del meget gerne dine tanker med os herunder.