Vi har været en tur over atlanten og har fået fat på en hel række trøjer fra den bedste amerikanske fodboldrækkke Major League Soccer. I den anledning kigger vi nærmere på de helt nye trøjer lige her, der hver især skiller sig ud. Og ja, de er alle sammen fra Adidas - hvorfor kan du læse mere om herunder.

Fodbold er efterhånden rigtig populær i USA. Og nej ikke amerikansk fodbold, ganske almindeligt fodbold, som vi kender det her fra Europa. Den amerianske Major League Soccer har på få år formået at øge sin popularitet markant, og det har tiltrukket nogle af de bedste europæiske stjerner. Her i Unisport deler vi amerikanernes glæde ved fodbold, og vi har været en tur over atlanten for at samle en særligt amerikansk trøje-samling, som vi gerne vil dele med alle jer fodboldfans.

Som den skarpe læser nok har observeret, så er alle trøjerne lavet af Adidas. Dette skyldes ganske enkelt, at Adidas og MLS har en aftale om, at tyskerne er teknisk sponsor og dermed leverer tøj til alle klubberne samt naturligvis den officielle kampbold. En interessant aftale, især når man tænker på, at USA er Nikes hjemmemarked...

Vi er glade for vores nye udvalg af amerikanske MLS trøjer, og du kan se alle trøjerne lige her.

Vi starter med at tage et smut til New York for at se nærmere på klubbens fodboldstolthed New York Redbulls. Klubbens hjemmebanetrøje er leveret af Adidas, og den er ligeså enkel, som den er moderne. I kombinationen af hvidt og rødt med de klassiske Red Bull tyre, der stanger hinanden midt på maven, så er trøjen på en gang enkel og på samme tid fuld af liv og dynamik. Det er dog ikke kun tyrene, der er slagkraftige, det er New York Redbulls mandskab bestemt også, og på holdkortet er blandt andet Thierry Henry og Tim Cahill.

Hvis du vil have fat i New York Redbulls hjemmebanetrøje, så kan du se meget mere lige her. - pris 649 kr.

I Portland hedder byens fodboldstolthed Portland Timbers, og de har på få år etableret sig som et særdeles stærkt mandskab i MLS. Selvom de kun har få års erfaring i den bedste række, så er der masser af potentiale og ambitioner i Portland. Det afspejles også på klubbens hjemmebanetrøje, der har et meget dynamisk snit i kombinationen af grøn og hvid. Adidas har indkapslets byens tro på holdet og i kraven finder man ordene Stand together, der meget godt repræsenterer det sammenhold, som er omkring klubben.

Kunne du godt tænke dig Portland Timbers hjemmebanetrøje, så kan du se meget mere lige her. - pris 699 kr.

En fast repræsentant i Major League Soccer er klubben Columbus Crew, der har hjemme i byen Columbus, Ohio. Er man ægte fan af MLS har man helt sikkert lagt mærke til klubben, der udover godt fodboldspil, markerer sig med en trøje, som er svær ikke at få øje på. Den skarpe gule farve, der spiller sammen med den sorte, giver alt i alt en trøje, som er opsigtsvækkende og på samme tid elegant. Klubben er ikke bange for at markere sig som nogle hårde gutter, og i kraven står skrevet America's hardest.

Hvis du gerne vil have Columbus Crews hjemmebanetrøje, så kan du se meget mere lige her. - pris 699 kr.

I Salt Lake City kan de mere end bare at være vært for vinterol i 2002. Byen er i dag hjemsted for et af de mest spændende hold i den amerikanske MLS i skikkelse af Real Salt Lake. Klubben er endnu ny men i fuld gang med at skabe en stolt tradition. Ledet af den tidligere amerikanske landsholdsspiller Jason Kreis har klubben allerede noteret sig flere triumfer med blandt andet sejr i Major League Soccer Cup i 2009. Klubbens hjemmebanetrøje er bestemt også en vinder med en skarp kombination af rød, blå og gul.

Er Real Salt Lakes hjemmebanetrøje noget for dig, så kan du se meget mere lige her. - pris 699 kr.

Et hold der også er vant til at sikre sig triumfer er Houston Dynamo. Placeret i Houston, Texas, er det ikke kun på prærien, at dynamoerne skyder med skarpt. I både 2006 og 2007 vandt klubben det amerikanske mesterskab, og klubben er nu på vild cowboy-jagt for at gentage de triumfer. Uniformen i skikkelse af hjemmebanetrøjen er bestemt også ligeså skarp som en seksløber med en iøjenfaldende orange man må sige rammer plet.

Kunne du godt tænke dig Huston Dynamos hjemmebanetrøje, så kan du se meget mere lige her. - pris 699 kr.

Seattle Sounders er et festligt indslag i Major League Soccer. Klubben har en ukuelig tro på egne evner, og man er klar til at kæmpe til sidste blodsdråbe for at skabe resultater på grønsværen. Klubben holder til på Centruy LinkField i Seattle og herfra kan klubbens fans se de lokale drenge bærer den stærkt genkendelige grønne og blå hjemmebanetrøje, som har et moderne design med det berømte Seattle Tower indgraveret som et mønster i trøjen.

Er Seattle Sounders en trøje, som du godt kan lide, så kan du se meget mere lige her. - pris 699 kr.

En af de mest omtalte amerikanske fodboldklubber i nyere tid er uden tøven LA Galaxy, der tilbage i 2007 gjorde noget af et kup, da de sikrede sig ingen ringere end David Beckham. Og det kan godt være, at Los Angeles er kendt for sine badestrande, men klubben spiller på ingen måde som et hold på badeferie. Godt nok er det ikke blevet til de store triumfer i nyere tid, men hele fem gange har klubben nået MLS Cup finalen og heraf sikrede sig to sejre. Adidas har leveret en hjemme- og en udebanetrøje, som er designet til både at kunne se godt ud på banen og på lange sandstrande.

Kunne du godt tænke dig LA Galaxys hjemmebane- eller udebanetrøje, så kan du meget mere lige her. - pris 649 kr.

Den amerikanske Major League Soccer er en turnering i rivende udvikling, og her i Unisport arbejder vi på hele tiden at udvide vores udvalg af Major League Soccer trøjer. Hvad synes du om amerikansk fodbold? Og hvilken trøje kan du bedst lide? Som altid hører vi meget gerne din kommentar her, på Facebook og på Twitter.