Sådan scorer du mål som Agüero | Se videoen hos Unisport!

22.02.2019

Skrevet af Claus

Der er en ufatteligt heldig lille dreng der kan bryste sig af at have Lionel Messi som gudfar, Diego Maradona som bedstefar og Sergio Agüero som far. Så det er sikkert at sige, at han nok bliver ret god til fodbold. Som målscorer kan du kun drømme om, at have disse personer at søge råd fra, hvis du vil oppe dit spi. I denne uge lod vi som om vi var Benjamín og spurgte farmand Agüero om gyldne råd til at blive en bedre afslutter.

Sergio Agüero fik sin professionelle debut som fodboldspiller i en alder af blot 15 år og han har sparket den i nettet lige siden, så vi tog en snak med ham til det seneste PUMA event, hvor JayMike spurgte ham om nogle tips til at score mål. Så hvis du er klar til sparke din skud-mål procent til tops, så er du kommet til det rette sted!


“Hvad skal børn gøre for at forbedre sig som angribere?”

Agüero siger, at træning er fundamentalt for dit spil generelt og det at tage træningen seriøst er meget vigtigt, for at blive klar til at være så effektiv som muligt i kampene. Du skal nyde træningen og den position du spiller på banen - hvis du nyder det du laver, så er det nemmere at lykkedes med det du gør.


“Hvad er de vigtigste kvaliteter ved en god angriber?”

Som jeg nævnte i en tidligere blot er fart meget vigtigt. Dine tankers fart, såvel som din fysiske fart. Hvis du kan udtænke din modstander, så behøver du ikke altid at løbe fra dem. Agüero siger også, at positionering er en integreret del af dit spil. Specielt som angriber er evnen til at få dig selv ind i de tomme områder for at modtage bolden fra dine holdkammerater, hvad der adskiller de gode angribere fra de bedste - et ægte målscorer instinkt.


“Hvad er det bedste råd du nogensinde har fået som barn?”

Hver chance i feltet skal blive til et mål. Der er ikke plads til at tøve når det kommer til at score mål for dit hold. Han siger også, at du aldrig skal undervurdere din modstander.


Det var nogle af de gode råd fra en af de bedste angribere i verden. Jeg håber de kan hjælpe dig med at forbedre dig som angriber.

Nedenfor kan du se JayMike’s video som jeg nævnte tidligere.


Hold øje med flere blogs i de kommende uger for endnu mere #Unisportlife indhold.