Adidas' nye Enlightened kollektion fik en fornem debut i gårsdagens Champions League kampe, hvor adskillige stjerner havde trukket de skarpe støvler på fødderne og lyste banerne op. I en særlig omgang støvlespots har vi set nærmere på Enlightened kollektionen.

Denne runde af Champions League er et slaraffenland for støvlespottere; Adidas Enlightened-støvlerne fik nemlig debut på fødderne af nogle af verdens største stjerner i gårsdagens Champions League runde. Derfor kunne vi heller ikke dy os for at sætte en særlig omgang støvlespots sammen bestående af de nye Enlightened støvler. Og okay, det kan da godt være at støvlerne decideret ikke blændede os, men der var alligevel glimte af refleksstriberne på støvlerne.

Gary Cahill (Chelsea) Adidas Predator LZ II Enlightened En af de spillere, som straks benyttede lejlighed til at vise sin Enlightened støvler frem var Chelsea midterforsvaren Gary Cahil. Den fysisk stærke stopper havde Predator LZ II på fødderne, og måske har de klare reflekser forvirret modstanderen. I hvert fald blev der ikke lukket nogen mål ind i kampen mod Schalke 04 som Chelsea vandt 3-0.

Peter Cech (Chelsea) Adidas Predator LZ II Enlightened Det meget rene Chelsea mål skyldtes uden tvivl også Peter Cech, der ligesom Cahill også havde et par Predator LZ II på fødderne. Og den tjekkiske målmand vil nok ikke begræde den debut som hans Predators fik. I næste runde er det dog formentlig tilbage til den Blå/Røde Predator for tjekken.

Andre Schürrle (Chelsea) Adidas F50 Adizero Enlightened Det var ikke kun Chelsea-forsvarene, der var klædt i et par Enlightened støvler i gårsdagens Champions League-anledning. Den teknisk stærke og meget farlige Andre Schürrle var på Veltins Arena klædt i et par Enlightened F50 Adizero, og dem virkede han til at befinde sig godt i. Schürrles støvler var i øvrigt nogle af dem, vi tydligst kunne se skinne - som bl.a. på det øverste zoom-billede til højre.

Laurent Koscielny (Arsenal) Adidas Predator LZ II Enlightened I London havde Arsenal besøg af Borussia Dortmund, og det blev en ganske underholdende affære mellem to velspillende mandskaber. Kampen kunne have gået begge veje, men endte som bekendt med en Dortmund sejr på 2-1, og dermed blev det ikke den bedste Enlightened debut for Laurent Koscielny, der havde fået et par Predator LZ II i den nye farvevariant.

Aaron Ramsey (Arsenal) Adidas Predator LZ II Enlightened Samme Predator LZ II havde Aaron Ramsey på fødderne, og han er nok ret ked af sin præstation i går aftes. Ved Dortmunds første mål tabte han bolden lige ved straffesparksfeltet, og det ledte som bekendt til Mkhitariyans iskolde 0-1 scoring. Til gengæld kan den teknisk stærke Ramsey så drømme om revanche, når Arsenal om to uger skal til Tyskland og Westfalenstadion, og her vil Ramsey være tilbage i sin blå Predator, som han har gjort det flot i.

Mesut Özil (Arsenal) Adidas Predator LZ II II Enlightened Den ypperste Arsenal profil Mesut Özil var også klædt i et par Predator LZ II Enlightened i gårsdagens kamp. Den finurlige tysker havde dog ikke sin bedste aften, og mon ikke han tilslutter Ramseys revanche-drømme, når Özil i næste runde skal en tur til hjemlandet og forsøge at få skovlen under de velorganiserede Dortmund.

Xavi (Barcelona) Adidas Predator LZ II Enlightened Kongen af kontrol - den altid elegante Xavi - havde også fået sig et par Predator LZ II Enlightened på fødderne, da Barcelona på udebane mod AC Milan spillede 1-1. Det ser ikke ud af meget, når Xavi fordeler boldene rundt på banen, men han er om nogen kongen af det snævre pasningsspil, og hvis nogen fortjener opmærksomhed er det ham. Xavis støvler skinnede dog ikke voldsomt meget igennem på San Siro, men ser alligevel elegante ud.

Riccardo Montolivo (Milan) Adidas Predator LZ II Enlightened Der var masser af Enlightened støvler på San Siro i går aftes og et af de par bar Riccardo Montolivo. Den nu 28-årige Milan-profil med sine Predator LZ på fødderne har i de seneste år hævet sit niveau betragteligt, og med et par Enlightened støvler på fødderne er han også helt up-to-date på støvlefronten.

Kaka (Milan) Adidas Predator LZ II Enlightened Den hjemvendte søn Kaka var også klædt i et par Predator LZ II Enlightened i remiset mod Barcelona. Den teknisk stærke brasilianer havde ikke sin bedste aften nogensinde, men han var alligevel en trussel mod Barcelona-forsvaret, og mon ikke han er ganske godt tilfreds med det ene point samt ikke mindst debut til et par helt nye støvler.

Shinji Kagawa (Manchester United) Adidas F50 Adizero Enligtened Formentlig får vi også Manchester Uniteds Shinji Kagawa at se i et par Enlightened støvler i aften, når de røde djævle på hjemmebane tager imod Real Sociedad. United skal gerne have 3 point for at fjerne de værste kritiske røster, så mon ikke Kagawa satser på, at der gemmer sig et par mål i de nye Enlightened støvler - såfremt japaneren vel at mærke overhovedet for spilletid.

Lionel Messi (Barcelona) Adidas F50 Adizero Messi Enlightened Adidas-stjernen over dem alle Lionel Messi havde selvfølgelig også fået det reflekterende materiale på sine Adidas F50 Adizero Messi støvler. Og i modsætningen til de andre spillere, vi har kigget nærmere på i denne særlige støvlespots, ja så fik Messi rent faktisk scoret med Enlightened støvlerne på. Men okay, alt andet havde også været meget ulig Messi.

adidas, enlightened, predator, f50, adizero, unisport, unisportstore

Adidas Enlightened støvler fik debut på den største scene i gårsdagens Champions League runde, og kommer også i aktion igen i aften. Hvad synes du om de nye Enlightened støvler? Og hvem synes du bærer støvlerne bedst? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.