Det kommer til at blive vildt, brutalt, farligt men også kontrolleret, når rovdyret Adidas Predator LZ II kommer til at angribe i mørket. Adidas' kontrolstøvle har fået en helt ny farveopdatering i 'Enlighten'-temaet og vi kigger nærmere på den nye støvle lige her.

Det er ikke til at vide om Adidas har været på research-tur på savanen, da de udviklede Adidas Predator LZ II. I hvert fald er støvlens DNA og instinkt som et dyrs. Den er designet til at dominere spillet og være ligeså koldblodig og præcis i tæmninger, pasninger og skud som et rovdyr er når det går på jagt. Og med den nye 'Enlighten' farveopdatering, vi i dag kan løfte sløret for, springer Predator LZ II nu også ud som et rigtigt natrovdyr.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:

Adidas Predator LZ II gør med Enlighten farveopdateringen klar til at bliver mørkets hersker. Når spotlighten falder på støvlens refleksive striber vil støvlen fremstå skarp, modig og farlig. I aften når det bliver tid til Champions League fodbold, bliver det også tid til at se Predator LZ II i den spændende kontrasfyldte nye farvevariant, hvor den sorte farve kommer til at stå i modsætning til de lysende reflekser på siden af skoen.

Vi har allerede set Mesut Özil træne i Adidas Predator LZ II forud for aftenens opgør mellem Arsenal og Dortmund, og mon ikke tyskeren kommer til at tiltrække sig en betragtelig del opmærksomhed dels med sin sublime teknik og dels med sine nye skarpe støvler i aftenens opgør. Set skal støvlerne i hvert fald nok blive, når spotlightet falder på tyskeren med den eminente boldbehandling og Arsenal-fansene venter i spænding på, hvad han kan bedrive.

Når man som Mesut Özil skal dominere spillet og bære en hel klubs forventninger på ens skuldre, så kræver det, at man har en støvle, der er designet til at forbedre ens spil i alle spillets facetter. Og det er netop, hvad Adidas Predator LZ II kan. Ved hjælp af avanceret teknologi har Adidas arbejdet på at skabe en støvle til spilleren, der skal kontrollere spillet, og som ikke har råd til at overlade noget til tilfældigheder.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:

For kontrol er nøgleordet; I gennemsnit har en professionel fodboldspiller mellem 60 og 80 berøringer på bolden i løbet af en kamp, hvilket ikke engang tilsvarer én i minuttet. Derfor skal hver berøring være så god som muligt, og her er overdelen designet med fem dødbringende zoner, der hver især tjener ét specifikt formål, som gavner ens spil.

Overdelen er en videreudvikling Hybridtouch-materialet, vi blev introduceret til på den første generation af Lethal Zone. Det sikrer en læderlignende komfort, men har stadig fordelene fra mikrofiber med sig; det vejer meget lidt og giver basis for et skarpt og præcist touch på bolden.

Ønsket om kontrol kommer tydeligst frem i de fem dødbringende zoner, der dækker hele overdelen på støvlen og skal sikre, at du er i fuld kontrol af bolden, uanset hvilken situation du befinder dig i. Zonerne har fået et andet og større design i forhold til den første LZ-udgave, der gør, at de bevæger sig mere naturligt i forhold til din fod, og du kan derfor nyde gavn af deres teknologi, uanset hvordan din fod vender og drejer.

Men hvad er kontrol over bolden uden et knopsystem, der sikrer at du står både godt fast samt kan skifte retning når du har behov for dig? Ikke meget - og derfor har Adidas beholdt deres Sprintframe 2.0-ydersål på LZ II. Sålen er ultratynd, og lavet for at give så lav en vægt som overhovedet muligt. Samtidig er knopper triangulære, og vinklet i sæt, der skal forbedre dine muligheder for acceleration, sideværs løb og opbremsninger.

Adidas Predator LZ II er en støvle fyldt med kontraster. Det er en støvle, der er udviklet til at være kontrollerende og kølig, som en løve der venter på dens bytte, og på samme tid agressiv og dødbringende som en tiger, der har mad i sigte. Med en sort farve der er elegant og stilet, og en skarp refleks der er uadfarende og modig, er støvlens dobbelthed også blevet overført til farverne med denne 'Enlightened-farvevariant'.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:

adidas, enlightened, predator, f50, adizero, unisport, unisportstore

Her på Unisport.dk glæder vi os rigtig meget til at se den nye Adidas Predator LZ II i aktion på fødderne af bl.a. Mesut Özil. Hvad synes du om den nye støvle? Og glæder du dig til at få et glimt af reflekserne til Champions League i aften? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.