Adidas' seneste støvlesilo Adidas Nitrocharge 1.0 er blevet iklædt den seneste Enlightened farvevariant, og det klæder bestemt motor-støvlen at være klædt helt i sort med elegante strejf af refleksivt sølv. Vi tager et nærmere kig på den nye støvle lige her.

Adidas har for alvor fået startet motoren denne sommer. Med introduceringen af den nye Adidas Nitrocharge silo findes der nu ikke kun støvler til den vævre angriber eller den offensivt kontrollerende spiller. Også den hårdtarbejdende og svært opslidelige midtbaneprofil har fået sin helt egen støvle. I hvert fald har Adidas udviklet Nitrocharge til en spiller, man har defineret som 'The Engine', holdets motor.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:.

Normalt er en hårdtarbejdende midtbaneslider ikke en spillertype, man forbinder med skrigende og eksplosive farver og avancerede mønstre. Derfor kunne man også godt forestille sig, at denne nye og meget enkle og elegant farveopdatering til Nitrocharge kunne gå hen og blive et sandt hit i blandt den uopslidelige og benhårde midtbanespiller. Med en støvle helt i sort kun med Adidas-striberne i hvid er der ikke meget nonsens med denne støvle. Den er lige på og enkel - som en hård men ren tackling.

Til gengæld kan den hårde midtbaneprofil godt forvente at få lidt opmærksomhed, når det bliver aften og projektørene bliver tændt. Som noget helt nyt er de sølv farver nemlig refleksive, og dermed er man sikker på at blive set, når man laver det hårde oprydningsarbejde hele kampen igennem, som den sande motor man nu engang er. For selvom man måske ikke laver hattrick eller scorer på saksespark, så kan en hold-motor jo sagtens skabe lidt opmærksomhed om sig selv.

'The Engine' er en spiller, som Adidas udfra mange analyser har defineret som en, der løber meget i alle kampens 90 minutter, og som heller ikke går af vejen for en rigtig god solid tackling. Derfor har Adidas også valgt at udstyre Nitrocharge med ekstra beskyttelse særligt omkring hælen, hvor man normalt er ekstra udsat i tacklinger bagfra. Helt konkret har tyskerne lagt et par polstrede puder i hælen på støvlen, og Adidas har samtidig hævet hælen en anelse.

Mest revolutionerende på den nye Adidas Nitrocharge 1.0 er uden tvivl Energysling som på denne farvevariant for første gang er klædt helt i sort. Den nye teknologiske løsning Energyslings opgave er at låse foden fast og yde støtte, når der skal laves retningsskift og accelerationer. På den måde kan du reagere og agere hurtigere på banen, uden at energi går til spilde.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:.

En ikke hel uvæsentlig del af en fodboldstøvle er overdelsmaterialet, og der har Adidas på ingen måde sovet i timen, da Nitrocharge skulle udvikles. Tyskerne har været en tur i laberatoriet for at finde det utrolig lækre Hybrid Touch-materiale frem. Det er et syntetisk materiale, der kombinerer fordelene fra naturligt læder med fordelene fra mikrofiber. Det sikrer en god komfort og et blødt, naturligt touch på bolden, men det udvider sig ikke lige så meget som læder, og så optager det ikke nær så meget vand.

Yderligere har Adidas syet overdelen sådan, at der skabes en række små puder, der har en dæmpende effekt og som også beskytter foden i tacklinger, hvilket Adidas virker til at være meget optagede af med den nye Nitrocharge. Og det er ganske givet også noget som midtbaneprofilen vil sætte stor pris på i de ubarmhjertige tacklinger inde på midten af banen.

Ydersålen på Nitrocharge er Adidas' velkendte sprintframe. Dog er alt ikke helt som det plejer, da tyskerne til Nitrocharge har valgt at fifle lidt og har tilføjet den helt nye Energypulse- teknologi. Formålet er også her at sikre mere energi i ens afsæt, så man igennem hele kampen kan diktere spillet som en ægte holdmotor og ikke lade den værdifulde energi gå til spilde.

En vigtig forudsætning for at kunne levere en god præstation på banen er naturligvis, at man rent faktisk kan stå fast på banen. Her har Adidas valgt at holde sig til deres Traxion 2.0-knopsystem. Det baserer sig på triangulære knopper, der er placeret strategisk i forhold til deres formål. Hver især har de en opgave, hvad end det er acceleration, retningsskift eller nedbremsning.

Med Adidas Nitrocharge 1.0 i den nye Enlightened farveopdatering får du en støvle, der på en gang er enkel og simpel klædt i sort, men som samtidig også er moderne og opmærksomhedssøgende med de refleksive sølv striber. Så hvis man er holdets motor og er gået lidt i stå, så er der her helt ny benzin til at sætte gang i lysten til at diktere midtbanen eller forsvaret.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:.

Adidas Nitrocharge har fået en helt ny farveopdatering med Adidas' Enlightened kollektion, der er simpel i sort og moderne med de refleksive striber. Hvad synes du om den nye farve til Nitrocharge? Er støvlen noget for dig? Vi hører som altid meget gerne din kommentar her, på Facebook og på Twitter.