Cristiano Ronaldo har fået en helt ny farvestrålende støvle, der ikke kender nogen grænser. Så spænd sikkerhedsselen og kom med på en tur ude i rummet og helt ude til en fjern galakse, hvor den lækre Nike Mercurial Vapor IX CR7 gemmer sig.

Den har været lang tid undervejs. Sådan er det naturligvis, når man kommer hele vejen ud fra rummet og skal helt ned på jorden og til os her på Unisport.dk. Men nu er den landet. Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy - designet efter Ronaldos unikke spillestil og det faktum, at han er en af de største stjerner i sporten lige nu.

For en støvle som Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy forlanger det ypperste, og det skal den få, og derfor kan du allerede nu gå på opdagelse i den nye støvle. Ideen til designet kom, da Nikes hold af desginere så en kamp, hvor kommentatoren efter endnu en CR7-scoring spurgte, om Ronaldo overhovedet var fra denne planet. Herefter gik det op for dem, at Ronaldos spillestil minder meget om definitionen på en supernova-stjerne; et himmelsk legeme der udstråler energi.

Hvis du skal have fat i den nye Nike Mercurial Vapor CR7, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - pris fra 1529 kr.

Senere på dagen kommer vi til at kigge meget nærmere på den nye støvle, men det kræver ikke mange blikke på denne støvle for at indse, at denne støvle er noget særligt. Designet er modigt, nyskabende og lige i Nike og Cristiano Ronaldos ånd - og designet med et 7-sidet stjernemønster der referer til CR7's nummer for Portugal og Real Madrid.

Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy passer til det offensive, målsøgende og hele tiden nyskabende spil, som Ronaldo er kendt for at levere. Den kommer til at fremstå skarpt på Santiago Bernabeau hjemmet for Galacticos, og den kommer til at skinne stærk på fødderne af den største stjerne i Real Madrid flokken. Nike har med den seneste farve gjort deres ypperste for at skabe en støvle, der reflekterer Cristiano Ronaldos personlighed og ambitioner.

Hvis du skal have fat i den nye Nike Mercurial Vapor CR7, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - pris fra 1529 kr.

Den nye Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy er skabt til fart. Hvad enten man så prøver at bryde igennem ozonlaget og ud i rummet, eller om man blot prøver at bryde igennem et tæt forsvar og ned mod målet. Designet til spilleren der ikke kender nogen grænser med inspiration fra spilleren, der har brudt alle grænser. Vi kommer til at se meget nærmere på Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy, men allerede nu kan vi sige: hjertlig velkommen her på jorden, og hjertlig velkommen her på Unisport.dk

Hvis du skal have fat i den nye Nike Mercurial Vapor CR7, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - pris fra 1529 kr.

nike, nike mercurial vapor cr7, cr7, unisport, unisportstore

Nike Mercurial Vapor IX CR7 er endelig landet, og du kan allerede gå på opdagelse i den nye støvle lige her. Vi kommer også til at kigge meget nærmere på Cristiano Ronaldos nye støvle her på Unisport.dk senere på dagen. Hvad synes du om den nye Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy? Og tror du, at Cristiano Ronaldo kan blive den bedste fodboldspiller nogensinde? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.