Det er ikke til at komme udenom, vinteren er på vej. Det er vi dog ved at være helt forberedt på, og derfor har vi også pakket Jakob godt og grundigt ind og sendt ham ud for at anmelde vinterens vigtigste udstyr.

Den kommer krybende langsomt men sikkert. Først begynder det at blive koldere, så bliver det mørkere og før vi ved af det, begynder den første sne at falde. Det er sikkert og vist at vinteren er på vej, men vi har ikke tænkt os at lade vejret holde os væk fra verdens bedste sted at være - fodboldbanen.

Derfor har vi sendt Jakob ud på banen godt pakket ind i vinterens vigtigste udstyr, og herfra kommer han med en anmeldelse af hvilket udstyr, der topper og hvilket udstyr der flopper. Målet er selvfølgelig klart med vinterudstyret: Tøjet skal holde en varm, når vinterkulden kommer krybende, men det skal også være let, bevægeligt og i nogle lækre materialer, så det er til at holde ud at spille i.

Hvis du vil se hvilket udstyr, der formår at imponere Jakob og holde hans krop varm, så er der ikke andet for end at se videoen og blive lidt klogere. Og der er nok at tage af. Både Under Armours Coldgear og Nikes Hyperwarm kollektion kommer under Jakobs kritiske briller ligesom Under Armour handskerne er kommet på noget af en opgave i at forsøget på at forhindre kolde fingre.

En af de vigtigste ting til vinterens kulde er uden tvivl et solidt baselayer, der kan holde dig tempereret på kroppen og samtidig lede sveden væk fra kroppen, så man ikke overopheder. Her er både Nikes Hyperwarm og Under Armours ColdGear blandt markedets førende, og hvis du vil finde ud af, hvilken af de to trøjer, som Jakob helst vil have på kroppen, så er der ikke andet for end at se videoen.

Med det rigtige udstyr på kroppen behøver vintertræningen ikke være en sur pligt. Fodbold er trods alt lidt sjovere, når man har varmen og ens krop er velfungerende. Derfor er det vigtigt at have det helt rigtige udstyr i klædeskabet, så selv det værste vejr ikke behøver at være en fodbold-forhindring. Og hvis du vil være helt sikker på at få det helt rigtige udstyr, så skynd dig at hør Jakobs anmeldelse.

Vinteren kommer nærmere. Det kan vi ikke komme udenom. Men så længe man har udstyret i orden, så kan selv den værste vinterkulde bare komme an. Hvad synes du om videoen? Og hvilket udstyr bruger du om vinteren? Vi hører som altid meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og Twitter.