Det er simpelt, teknologisk og på samme tid revolutionerende. Trusox har for alvor indtaget fodboldverdenen og i en helt ny kampagne sætter vi fokus på den lille sok, der betyder så uendelig meget for utrolig mange fodboldspillere.

Her i Unisport har vi haft et hel hold af fotografer, grafikere og skribenter til at lave en helt ny kampagne om en... sok. Ja, den er god nok, for selvom det måske kan lyde af lidt meget opmærksomhed at kaste over en meget simpel beklædningsgenstand, så er Trusox noget helt særligt. Og helt bestemt et produkt, der fortjener vores fulde opmærksomhed.

Trusox har på ganske kort tid revolutioneret fodboldverden og sikret et sublimt fit til et utal af fodboldstjerner og fodboldamatører i hele verdenen. Konceptet bag Trusox er egentlig så simpelt, at det er utrolig, at de ikke altid har eksisteret i længere. Målet er at undgå at man skrider rundt i sin fodboldstøvle, så man får et perfekt fit og den maksimale energiudnyttelse.

Det er amerikanske Jim Cherneski, der kom på idéen til Trusox, da han stadig var professionel fodboldspiller. Efter at have prøvet utallige støvler, hvor han ikke rigtig kunne få det rigtige fit begyndte han at kigge lidt opad. Helt præcist på den strømpe han havde på. Han fandt ud af, at han skred rundt i sine støvler, og det skulle der gøres noget ved. Så han gik i gang med at udvikle en sok, der skulle få ens fod til at stå helt fast i ens støvle.

Resultatet er som vi kender det i dag en fantastisk sok, som man både kan bruge indendørs og udendørs, og som gør, at det er slut med at glide rundt i ens støvler. Stjernerne flokkes om sokken og især i Premier League findes der efterhånden en ordentlig håndfuld, som til hver evig eneste træning og kamp trækker Trusox på fødderne fordi de ved, at det er et vigtigt våben i kampen for den perfekte præstation.

Trusox er et levende bevis på, at noget ikke behøves at være voldsomt avanceret for at være genialt, for teknologien er meget enkel. På indersiden og ydersiden af sokken findes der små paneller, der griber fat i huden på ens fod og støvlen på samme tid. Det gør, at ens fod ikke skrider men i stedet står fast. Det giver højere komfort og ikke mindst en bedre udnyttelse af ens energi. Samtidig bliver man også skarpere i ens hurtige vendinger og retningsskifte.

Hvis du vil blive meget klogere på en sok, der kan revolutionere din oplevelse af dine fodboldstøvler, så er det bare med at hoppe ind på vores kampagneside dedikeret til Trusox. Her finder du også to interview med Trusox' præsident Jim Cherneski, som Jakob har lavet. Her fortæller Jim om fordelene ved Trusox, tankerne bag og hvad det helt præcist er, der adskiller de her sokker fra alle de andre man har i sit skab.

trusox, sokker, fodboldsokker, unisport, unisportstore

Trusox er en sok, der har taget fodboldverdenen med storm, og vi sætter i en ny kampagne fokus på den revolutionerende strømpe. Hvis du vil vide meget mere om Trusox, så er det bare at hoppe ind på kampagneside. Hvad synes du om Trusox? Hvad er din oplevelse af at spille med sokkerne? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.