Vi har fået et par signerede Sells målmandshandsker dumpende ind af brevsprækken med en venlig hilsen fra Liverpools målmand Simon Mignolet. Dem kan du vinde på Unisports KeeperCamp i denne uge.

Der er så absolut noget post, der er rarere at modtage end andet. Her på Unisport.dk steg glæden lige en ordentlig grad, da postvæsenet i dag bragte os et par Sells Axis 360 III Guard Exosphere endda med en signatur af Liverpools målmand Simon Mignolet. Handskerne er en gave fra Liverpools nye førstemålmand til Unisport, og begejstringen bredte sig naturlig hurtigt i dette fodboldgale hus. Men kender i det, at det er sjovere at give gavere end at få dem? Sådan har vi det i hvert fald, og derfor har vi besluttet at udlodde handskerne til Unisports Keeper Camp, der foregår i Aarhus i torsdag og fredag i denne uge.

Unisports Keeper Camp er en unik mulighed, hvor man som målmænd kan blive trænet af nogle af de dygtigste målmandstrænere i landet og have fokus på at udvikle sit spil. Selvfølgelig så man en dag kan blive ligeså god som Simon Mignolet - eller måske endda bedre. Unisport Keeper Camp er for målmand i alderen 1998-2003, og er udviklet i samarbejde mellem Unisport og den tidligere landsholdsmålmand Lars Høgh, og udover at blive trænet af de absolut bedste trænere, får man også en camp trøje og et par Sells Wrap Elite Aqua VII handsker.

Hvis du godt kunne tænke dig at komme med til Unisport KeeperCamp så skynd dig at bestille en plads lige her - det koster 1799 kr.

Konceptet bag keepercampen er egentligt ganske simpelt - det handler om at samle nogle af landets mest håbefulde unge målmænd og give dem en træning og en oplevelse, som kan bruges i det videre arbejde i det daglige. Det handler om at blive bedre og få nogle redskaber, som man ikke normalt får i sin klub, der måske ikke har ligeså meget fokus på målmandstræningen. Klik dig ind på videoen overfor og hør Lars Høgh fortælle om Keeper Camp og træningen. For hvis man vil være ligeså god som Liverpools Simon Mignolet, så er der ikke meget andet for end at træne, træne, træne.

Og man man så absolut sige, at Simon Mignolet har fået en forrygende start på tilværelsen i Liverpool. I de første 3 kampe i Premier League holdt den belgiske keeper buret rent, og selvom han siden hen er blevet passeret, så har Liverpool stadigvæk en 2. plads i Premier League at glæde sig over, hvor de kun er overhalet af Arsenal. Mignolet har ikke alene udstrålet selvsikkerhed og stærkt mod, han har også haft et enormt godt tag i bolden og vist en imponerende sikkerhed.

Det kan måske skyldes Liverpool-keeperens trofaste handsker, som bestemt ikke fejler noget som helst. Mignolet står i den lækre og teknisk avancerede Sells Axis 360 III Guard Exosphere, der er en af Sells bedste allround målmandshandsker, som er designet og udviklet til at matche de store krav, som stilles til en moderne målmand. For mens angriberne opruster med nye hurtige og skudforbedrende støvler, så gør målmændene det så sandelig også, og det er Sells Axis 360 III Guard Exosphere et levende bevis på.

Handsken er lavet med det lækre Adhesion Ultra Latex, der er et blot 4 mm tyndt latex-materiale, som er udviklet til at give den absolut bedste boldføling og sikre, at man kan holde fast på bolden selv under de vanskeligste og vådeste forhold. Og hvis man frygter, at det blot er tomme ord uden indhold, så kan man få syn for latexets kvalitet i en video, som Sells har lanceret. Her viser Simon Mignolet, Anders Lindegaard og flere andre Sells målmand hvad det er Adhesion Ultra Latex kan.

Du kan se meget mere til Sells lækre målmandshandsker lige her

Og det står klart for enhver, der har beskæftiget sig med målmandsspil, at Sells Axis 360 III Guard Exosphere er en absolut tophandske, der præsterer på et niveau, der er en topmålmand værdigt. Den er udviklet til at kunne præstere i al slags vejr og med Sells Guard fingersave-system, så er man også sikret en god beskyttelse i handsken.

Sells Axis 360 III Guard Exosphere er lavet et stykke fra baghånden til håndfladen, hvilket kaldes surround cut, og den har dermed ikke de velkendte syninger på ydersiden af handskerne. Det giver et mere komfortabelt fit, hvilket mange vil sætte pris på og så har den flat fingers på de resterende 4 fingre.

I fingrene har den Sells Guard system, som sikrer at dine fingrer ikke bøjer unødvendigt bagover. De er tilmed til at tage ud i alle fingre, så du selv kan bestemme om du vil spille med eller uden. Sells Zorba Zone giver handsken optimeret beskyttelse ved slag og boks til bolden.

Er Sells Axis 360 III Guard Exosphere noget for dig, så kan du se meget mere lige her

Handsken har i baghånden Outlast materialet, som blandt andet bruges af NASA for at temperaturregulere deres astronauter. Det gør at din hånd er perfekt tempereret under alle vejrforhold og samtidig bibeholder handsken dens tætte boldkontakt. Og hvis det er godt nok til NASAs topastronauter mon ikke det så også er godt nok til de fleste målmænd?

Bioflex-zoner på handsken giver fleksibilitet og gør den i stand til at følge din hånds naturlige bevægelser. Baghånden følger håndens konturer og giver derfor et fantastisk fit.Der er dermed ingen grund til at frygte, at handsken føles ubehagelig og ukomfortabel at have på, og man trykt trække denne handske på både til træning og til kamp.

I sig selv er Sells Axis 360 III Guard Exosphere en fantastisk handske, og med Simon Mignolets autograf i håndfladen, så er det et helt unikt samleobjek, som vil tage sig rigtig godt ud hos enhver ambitiøs og dygtig ung målmand. Det er også derfor, at vi har besluttet os at udlode den imellem deltagerne af Unisports KeeperCamp, da det er nogle af landets dygtigste, talentfulde og ambitiøse unge målmand, som er samlet.

Så udover at du får en Joma Camp Trøje med dit personlige navn på, et par Sells Wrap Elite Aqua VII Målmandshandske og træning af nogle af landets dygtigste målmandstrænere, så kan du også blive den heldige vindere, der på mandag sidder med Simon Mignolets handsker i hånden. Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig Keeper Camp, så kan du stadig nå det, men det er ved at være absolut sidste chance, så det er en god idé at skynde dig at sikre en af de eftertragtede pladser.

Hvis du gerne vil med på Unisports Keeper Camp, så kan du sikre dig en plads lige her - pris 1799 kr.

Vi glæder os til at skulle forære Simon Mignolets målmandhandsker væk til en heldig deltager på Unisports Keeper Camp. Kunne du godt tænke dig at deltage på Keeper Camp, så skynd dig at melde dig til. Hvad synes du om Sells målmandshandsker? Og er du overrasket over den gode start, som Simon Mignolet har fået i Liverpool? Vi hører som alid gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.