Mizuno Day & Night Pack | Lavet til 'all-day'-fodboldspilleren

05.02.2019

Skrevet af Zlatko

Fodbold er mere end bare træning og kampe i weekenden. Fodbold er 24/7 året rundt, og det er mindsettet, som Mizuno har brugt, når de har designet Day & Night Pack. Day & Night Pack er lavet med en blå colourway, som gør dig klar til at spille fodbold dagen lang.

Mizuno Day & Night Pack

Day & Night Pack giverMizuno-fodboldstøvlerne en ny og blå colourway, som er inspireret tidlige solopgang og sene solnedgang. Mizuno Day & Night Pack er lavet til ‘all-day’-fodboldspillerne, som non-stop tænker på fodbold hele dage lang. Dette er kun normalt, da der ikke er tid til at tage pause fra fodbold.

Mizuno Rebula II Day & Night

Mizuno Rebula II er lavet med et lyseblåt design, der tager inspiration fra de tidlige timer på dagen og solopgangen, hvor den blå himmel sparker dagen i gang. Det giver ‘all-day’-fodboldspillerne en god start på dagen, når de snører deres nye Rebula II-støvler på til det hårde arbejde.

Rebul II er lavet med en premium kængurulæder, hvilket både er let og fleksibelt og hjælper dig med at opnå fuld kontrol, når du sparker fodbold-dagen i gang. Kængurulæderet er blødt og tyndt, samt har en god holdbarhed, så du får den bedst mulige touch på bolden. CT-rammen er integreret i overdelen, og det giver en fordelagtig pasform, lige fra første gang du tager fodboldstøvlen på. Sålen er lavet af nylon og TPU, hvilke giver et stabil og fleksibel sål, hvor knopperne giver det bedst mulige greb i banen, så du kan lave hurtige vendinger og accelerationer.

Fortsætter nedenfor.

Mizuno Morelia Neo Day & Night Pack

The Mizuno Morelia Neo II er lavet med en mørkeblå colourway, der er inspireret af den mørke aftenhimmel, når solnedgangen er startet. Udover den mørkeblå overdel, så har Morelia Neo II også fået orange detaljer på hælen og knopperne, som færdiggøre solnedgangs designet.

Mizuno Morelia II er lig med en premium fornemmelse, da kængurulæderet er blødt, smidigt, tyndt og holdbart. Morelia Neo II er designet, så du får en let, fleksibelt og barfodet fornemmelse, når du spiller i fodboldstøvlerne. Læderet er designet, så det kan bevæge sig i alle retninger takket være et ‘wave’-mønster på snuden, hvilket også giver dig et sublimt touch på fodbolden. Derudover er Morelia Neo II også designet med et såkaldt Wave Fit-snøresystem, der giver dig en perfektioneret lockdown fornemmelse, som samtidigt også minimerer, at din fod glider rundt i støvlen.

Mizuno Tilfredshedsgaranti

Har du endnu ikke fået prøvet Mizuno-fodboldstøvlerne? Så er det på tide! Det kan være, at du har været bange for, at pasformen ikke har været dig, eller at de kunne være ukomfortable at spille i. Men vi har en løsning til dig! Vi har lavet et samarbejde med Mizuno, så vi kan tilbyde dig følgende koncept: MMizuno Tilfredshedsgaranti. Konceptet gør det muligt for dig, at teste Mizuno-fodboldstøvlerne og stadig sende dem retur til os inden for den første måned. Bestil dine Mizuno-fodboldstøvler hos Unisport, test dem i en omgang fodbold med vennerne, træning eller kamp, og hvis de ikke passer dig, eller du ikke kan lide dem, så kan du sende dem tilbage og få pengene refunderet. Det lyder alt for godt til at lade være sandt, så prøv det med den nye Mizuno Day & Night Pack!

Find Day & Night Pack lige her