Vinteren rykker nærmere og i stedet for at lade sig afskrække kan man ligeså godt kaste sig ud i det og være ligeglad med kulden. Og med Pumas avancerede windbreakers, knickers og træningsbukser bliver kulden pludselig et mindre problem. Vi har kigget nærmere på udstyr, der er beregnet til at tage kampen op mod kulden.

Sommeren er dejlig, efteråret er friskt og vinteren er kold. Der er nogle ting, der er svære at komme udenom, og lige om hjørnet venter vinteren, hvad enten man kan lide det eller ej. Nogle rykker indenfor og går i hi, når det bliver vinter, men man kan også blive udenfor og fortsætte med at være ligeså aktiv, som når sommersolen skinner. Med Pumas avancerde windbreakers, knickers og træningsbukserne bliver den truende kulde forvandlet til et mindre problem.

Her på Unisport.dk er vi ved at være helt klar til vinteren. Ikke mindst vores gode medarbejder Christian, der normalt styrer lageret med hård hånd. Han er krøbet i Pumas seneste windbreakers, som det ses på topbilledet. Og meldingen er klar og yderst positiv fra Christian - windbreakerne ser ikke alene godt ud, de er også yderst behagelige at have på med en minimal vægt, der på ingen måder tynger en ned.

Puma Windbreakers fås i ikke mindre end fire forskellige farver. Så lige meget hvilken stil eller præference du har, så er der en skarp farvevariant at trække over hovedet, når vinteren trænger sig på. Windbreakerne er designet til at bryde vinden og dermed skærme kulden fra din krop. På den måde sørger du for at holde varmen, så du kan præstere godt i hele kampens løb. Windbreakerne er fremstillet i 100% polyester, og på trøjen finder du det meget elegant Pumas klassiske logo.

Det er dog ikke kun overkroppen, der kan have svært ved at tackle kulden. Hvis først benene bliver kolde er der ikke mange gode aflevering, mål eller detaljer i dem, og derfor er det også vigtigt at huske et par Knickers eller træningsbukser alt efter, hvad man foretrækker at spille i. Puma Knickers er lavet af et slidstærkt nylon og er let vind-, og vandafvisende for optimal beskyttelse. Samtidig kan de justeres i livet, for den mest optimale pasform, så de sidder optimalt. Puma Foundation træningsbukser er lette, elegante og behagelige at have på, og de er lavet i 100% polyester. De har elastik i livet, lynlåsåbning i benene samt lommer med lynlås

En gang imellem kan det være godt at være alene, men oftest er det bedst at være sammen. Derfor har vi også sat Puma-produkterne sammen til nogle lækre pakker, som du kan sikre sig, så du overordnet set er godt beskyttet mod vinterkulden. Hvis du er typen, der bedst kan lide at spille i knickers kan du for eksempel få et sæt med både en windbreaker, knickers og et par strømper.

Hvis du godt kunne tænke dig en windbreaker, et par knickers og strømper, så se mere lige her.

Der er med andre ord ingen særlig grund til at frygte vinterkulden i år. Den kan sagtens besejres. Også hvis man vælger den sammensatte pakke med et par Puma træningsbukser og en Puma Windbreaker. Det er begge produkter, der er skabt til at maksimere netop din komfort, og de er det perfekte modsvar til vinterens kolde hånd.

Hvis du godt kunne tænke dig en windbreaker og et par træningsbukser så se mere lige her.

Vinteren er snart over os og i den kommende tid kommer vi til at kigge nærmere på hvad det er for udstyr, man kan bruge, når kulden kommer krybende. I første omgang har vi kigget nærmere på Pumas Windbreakers, knickers og træningsbukser. Hvad synes du om de forskellige dele? Og er det noget, som du kunne finde på at spille med? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter