På fredag tager Danmark mod de italienske viceeuropamestre i Parken i en kamp, der meget vel kan blive afgørende for, om de Rød/Hvide drenge skal en tur til Brasilien næste sommer. Parken er udsolgt - men nu giver vi dig helt eksklusivt mulighed for at vinde to billetter til kampen. Se mere hvordan her.

Når Danmark på fredag tager mod Italien i Parken, bliver det formentlig med nerverne uden på tøjet - og Danish Dynamite skal vinde kampen for at VM i Brasilien næste år stadig ser realistisk ud.

Parken er allerede udsolgt, men vil du gerne ind og se kampen er der håb endnu. I samarbejde med Puma, som sponsorerer det italienske landshold, sætter vi nemlig 2x2 billetter på spil til kampen via vores Instagram- og YouTube-kanal.

Du kan deltage på to måder; Enten via Instagram eller via YouTube.

Deltager du via Instagram, skal du gøre følgende;

1) Upload et billede af dit bedste fodboldøjeblik på Instagram. Det kan være alt fra en tur på stadion til kampforberedelse til når du får nye støvler. Har det noget med fodbold at gøre, er det godt - bare det er et godt øjeblik.

2) Tag billedet med #unisportlife

Deltager du via YouTube skal du gøre følgende for at deltage;

1) Subsribe til Unisports YouTube-kanal. Dette kan gøres her.

2) Kommentere på ovenstående video, hvor du fortæller os dit bedste fodboldøjeblik. Tag kommentaren med #unisportlife.

Konkurrencen løber indtil onsdag d. 9. oktober kl. 10.00, hvorefter de to vindere af hver 2 billetter findes og annonceres på Instagram, Facebook og YouTube. Konkurrencen dækker ikke transport til og fra København.

Så hvad venter du egentlig på? Kom i gang med at dele dit bedste fodboldøjeblik og tag det med #unisportlife - så kan det være, at det er dig der er heldig og vinder to billetter til Parken på fredag. Kan Danmark gøre det?