Det er ikke en støvle det vrimler med normalt, men i weekenden spottede vi den hvide Copa Mundial i aktion. Den deler i denne omgang støvlespots plads med en masse farver fra både Nike, Adidas og Puma.

Vi håber at I har nydt fodboldweekenden derude. I næste uge er der landskampspause, og dermed var det en sidste chance for at se ens klubhold i aktion i et par uger. Her på Unisport.dk har vi isærdeleshed nydt den forrygende fodbold, der er blevet spillet og udover at holde øje med de forrygende mål og detaljer, så har vi som vanligt også haft øje på stjernernes fødder. Det er der kommet endnu en omgang støvlespots ud af.

Jack Wilshere (Arsenal) Nike CTR 360 Maestri III Hi-Vis Op til kampen mod West Bromwich, blev der snakket en del om Jack Wilshere, da han var blevet set i nattelivet med en smøg i mundvigen. Det gør man ikke som professionel fodboldspiller lød beskeden, men cigaret eller ej, så var det nok de færreste Arsenal-fans, der var kede af at Jack Wilshere sendte et (for)rygende langskud af sted for Arsenal i sine Nike CTR 360 Maestri III i den nye Hi-Vis farvevariant. Målet sikrede ikke kun The Gunners et point i kampen mod West Bromwich, det gjorde også at Arsenal på bedre målscorer holder fast i førstepladsen i Premier League for Liverpool.

Tomas Rocisky (Arsenal) Puma Powercat 1.12 Orange/Sort Tilbagevendt fra skaden er Arsenals Tomas Rocisky og han har i skadepausen fået fat på den seneste farvevariant af Pumas kraftfulde støvle Puma Powercat 1.12 i kombinationen af orange/sort. Rocisky kunne ikke bruge sine nye støvler til at sikre alle tre point i kampen mod West Bromwich, men udover de nye støvler kan han glæde sig over at Arsenal i landskampspausen med tilfreshed kan kigge på Premier League-stillingen.

Marcell Jansen (Hamburg SV) Puma Powercat Hvid/Blå/Rød Det er dog ikke alle, der som Rocisky skal have den seneste farvevariant. I Hamburg har Marcell Jansen godt styr på forsvarsspillet i sine Puma Powercat 1.12 i den oprindelige lanceringsfarve i hvid/rød/blå. Det ville næsten også være en skam at skifte støvlen ud, når nu den ser så forbandet godt ud sammen med Hamburg SV's hjemmebanetrikot. I øvrigt klædte det også et storspillende Hamburg hold at vinde 5-0 på udebane mod Nürnberg.

Youssouf Mulumbu (West Bromwich Albion) Adidas Copa Mundial hvid Nu hvor vi er ved de hvide støvler, så er det passende at byde velkommen til en debutant i form af den helt nye Adidas Copa Mundial i hvid. Det er første gang at Copa Mundial har fået farver på, og det virker til at tiltale Youssouf Mulumbu, der i kampen mod Arsenal havde været hurtigt og sikret sig et par af de limited edition hvide Adidas Copa Mundial.

Julian Draxler (Schalke 04) Adidas Predator LZ II Whiteout Julian Draxler trak masser af opmærksomhed til sig, da han spillede med sine whiteoutede Predator LZ II på fødderne i weekenden. Draxler er en del af en tysk MiAdidas-kampagne, hvor han og Mats Hummels selv har designet et par Predator LZ II, som de skal benytte i Schalke og Dortmunds opgør d. 26. oktober - og indtil da kan man så gætte på, hvordan deres designs ser ud. Draxler er inspireret af sin kæreste, tallet 10 og Schalkes farver - så et kækt bud kunne pege på, at den bliver blå...

Mats Hummels (Dortmund) Adidas Predator LZ II Whiteout Hvis Mats Hummels havde glædet sig til at spille i sine nye Adidas Predator LZ II den 26. oktober, så må bære støvlerne på tilskuerpladserne. Hummels fik rødt kort for Dortmund i weekenden, og det giver ham karantæne, så han risikerer at misse Schalke-kampen. Måske er det meget godt at Hummels' Predator er inspireret af hans første klub, Bayern München, og derfor er rød, så han hele tiden bliver mindet om, at man skal passe lidt på, hvis man gerne vil blive på banen.

Adnan Januzaj (Manchester) Nike Hypervenom Phantom Orange/Sort En der forstod at udnytte sin tid på banen i weekenden var den Adnan Januzaj. Den teknisk stærke kant havde i Uniteds vigtige udekamp mod Sunderland fået chancen fra start af. Og da det så allerværst ud og endnu en skuffelse truede United sparkede Januzaj to virkelig flotte scoringer ind med sine Nike Hypervenom Phantom i orange og sort. Det endte med at give United tre meget vigtige point i kampen for at kravle lidt længere op i Premier League tabellen.

Steven Gerrard (Adidas Nitrocharge 1.0 Rød/Hvid/Sort) Næsten helt oppe i tabellen finder man Liverpool. De sikrede sig usvirligt sikkert 3 point mod Crystal Palace. Det skete ikke mindst takke været et meget velplaceret straffespark fra Captain Fantastic. Steven Gerrard scorede fra 11-meter pletten til 3-0, og det var endnu engang i den røde Adidas Nitrocharge 1.0, og dermed kunne det godt tyde på, at Gerrard nu snart er klar til at skifte sine Predator ud endegyldigt.

Jonjo Shelvey (Swansea) Adidas Predator LZ II Sort/Hvid Custom En der dog holder fast i Adidas Predator LZ II er Swanseas Jonjo Shelvey. Tidligere har vi set ham i den første version af Predator LZ II, men nu er han skiftet til den nye, og han har endda haft gang i designer-genet og speciallavede støvlerne i den klassiske kombination af sort/hvid. Shelvey havde dog trods støvlerne ikke held til at forhindre Premier Leagues største overraskele Southampton i at snuppe endnu tre point til den efterhånden imponerende samling.

James McClean (Wigan) Nike Mercurial Vapor IX Stealth Et hold der drømmer om at komme tilbage i Premier League er Wigan. Selvom de meget imponerende vandt FA-cuppen sidste år, måtte de finde sig i at skulle en tur forbi Premiership i denne sæson. I weekenden sørgede James McClean og resten af Wigan-holdet for at holde fast i håbet om, at der er en retur-billet på vej til Englands bedste række. James McClean havde i kampen valgt at gå imod strømmen, og selvom flere og flere tyr til Hi-Vis farverne, så havde han iklædt sig Nike Mercurial Vapor IX i den klassiske Stealt-farve.

Yannick Bolasie (Crystal Palace) Nike Hypervenom Phantom Blå Custom En spiller, der så sandelig også har fortjent en plads i denne omgang støvlespots er Crystal Palaces' Yannick Bolasie. TIl kampen mod Liverpool havde han haft gang i malerpenslen og fået lavet sig et par Nike Hypervenom Phantom helt i blåt. Ganske elegant matcher den Crystal Palaces' trøje, og derfor kvitterer vi med en lille applaus og en plads i denne omgang støvlespots.

Weekendens støvlespots har budt på debut til den hvide Copa Mundial, mens Hi-Vis kollektion nok en weekend har vist sig frem. Hvad siger du til denne omgang støvlespots? Og har du spottet noget, som vi ikke har? Vi hører som altid gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.