Vi har indstillet linsen på kameraet og lavet en lille video med den helt nye Copa Mundial, hvor du kan komme helt tæt på den ikoniske klassiker klædt elegant i hvidt.

Den er ikonisk, den er ny, den er hvid og det er en Copa Mundial. Det er ikke så tit, at vi får lov til at få en ny farveopdatering af Copa Mundial i hånden. Faktisk er det aldrig sket før. Derfor synes vi bestemt, at det kræver en video, og derfor har vi prikket vores dygtige fotografer på skuldrene og bedt dem om at lave en helt ny video med Adidas Copa Mundial i hvid.

Måske bliver den sorte Copa Mundial lidt misundelig på den opmærksomhed, som den nye Copa Mundial i hvid får i disse dage. Det er forståeligt, men den sorte Copa Mundial har haft ikke mindre end 34 år til at stjæle opmærksomheden, og derfor synes vi det er på sin plads at kaste bare en smule af vores opmærksom over på den hvide Copa Mundial.

Hvis man er klassisk Copa Mundial fan, så behøver man dog ikke at frygte for, at de gamle og klassiske dyder ved Copa Mundial er gået tabt. Der er således ikke ændret det mindste på støvlen, det er kun farven, som er anderledes. Og helt vildt er det heller ikke, således har Adidas nøjes med at bytte rundt på de sorte og hvide farver på de to støvler.

Selvom vi stadig er lidt overraskede, er vi ganske begejstrede for at have fået den nye Adidas Copa Mundial i hvid. Det er forfriskende at se en klassiker i nye farver, og derfor har vi også lavet en kampagneside, hvor du kan se meget mere til Adidas Copa Mundial. Og det er altså både den sorte og den hvide udgave.

adidas, copa mundial, adidas copa mundial, unisport, unisportstore

Adidas Copa Mundial skifter sjældent farve, faktisk er det ikke sket før, så den nye hvide farve af Copa Mundial fortjener selvfølgelig lidt opmærksomhed, og derfor har vi lavet en ny video med støvlen. Hvad synes du om den hvide Adidas Copa Mundial? Og hvilken af de to farvevarianter kan du bedst lide? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.