Vinderne af #unisportlife fra 2018

30.01.2019

Skrevet af Claus

Vidste du at du kan vinde fede fodbold præmier når du deler dit #unisportlife? Det gør du nu! Lad os tage et kig på de bedste #unisportlife billeder fra 2018.

Ugens billede

At vælge en vinder bland alle de #unisportlife billeder på Instagram er ikke let. Men hver uge går vi igennem alle billederne og finder det vi bedst kan lide. Hvis du er heldig nok til at blive udvalgt som "Ugens billede", så vinder du en #unisportlife T-shirt! At blive "Ugens billede" betyder også at du får chancen for at vinde "Månedens billede"! Her er nogle af de ugentlige vindere fra 2018.

Månedens billede

I slutningen af hver måned gennemgår vi de ugentlige vindere for at finde det absolut bedste billede. Hvis du er heldig nok til at klare den så lang, så har du sikret dig selv en fodboldtrøje efter eget valg OG chancen for at vinde "Årets billede"! Her er de månedlige vindere fra 2018.

Årets billede

Dette er den store finale! Når året er overstået ser vi tilbage på alle de fantastiske #unisportlife billeder i har delt med os. Ud af de 12 månedlige vindere vælger vi ét, som bliver kåret til "Årets billede"! Præmien for det er et par fodboldstøvler, efter eget valg fra vores store udvalg! Vinderen i 2018 var @torster_s fra Thailand med dette skønne billede.

torster_sDenne konkurrence er en måde for os til at vise jer vores påskønnelse! Vi sætter utrolig stor pris på alle de #unisportlife billeder der er delt på Instagram, så fortsæt endelig med at dele jeres bedste fodbold øjeblikke med os. Måske er du den næste vinder? Vær sikker på du altid holder dig opdateret på alle de nyeste lanceringer ved at os på Instagram, Facebook and YouTube