Efteråret er over os, og i den forbindelse har vi trukket Unboxing-bukserne på og giver jer unboxingen af intet mindre end fire støvler i dag - Joltter pakker nemlig Nikes nye Hi-Vis kollektion ud af kasserne. Se med her og husk at fortælle os hvad du synes om de opsigtsvækkende støvler.

Med lanceringen af den nye Hi-Vis kollektion sørgede Nike for, at deres støvler bestemt ikke går ubemærket hen, selv ikke i efterårets mulm og mørke.

Med opsigtsvækkende farver sætter CTR360 Maestri III, Tiempo Legend IV, Mercurial Vapor IX og Hypervenom Phantom sig bestemt på nethinden, og især Tiempoen er uden tvivl den mest selvlysende Legend nogensinde lavet.

Men hvordan er det så, øjeblikket, når man pakker sine nye Hi-Vis støvler op? Det forsøger vi at indfange, når Joltter kaster sig sultent over alle fire støvler i Hi-Vis kollektionen. Se med herover - og se, hvorfor Joltter ærgrer sig til sidst i videoen, hvor et andet velkendt WebTV-ansigt sniger sig forbi.

Er Hi-Vis kollektionen noget for dig? Så kan du se meget mere til den i vores store kampagneunivers lige her.

nike, fodboldstøvler, nike fodboldstøvler, faver, hi-vis, high visibility

Hvilken farve synes du er fedest i den nye Hi-Vis kollektion? Og har du selv haft fornøjelsen af at pakke støvlerne op endnu? Del meget gerne dine tanker med os herunder.