adidas X15.1: Revolutionen er over os

28.05.2015

Skrevet af Mathias

I mandags lavede adidas en radikal overhaling af deres fodboldstøvler, og annoncerede at adizero, Predator, 11Pro og Nitrocharge gik på pension, og at vi i stedet skulle kigge på to nye stjerneskud i form af ACE og X. I går gennemgik vi hvad Ace havde at byde på, og i dag dykker vi ned i Xs funktioner, så du er klædt på til revolutionen.

Lad os starte med at slå en ting fast, dette er i sandhed en revolution. Vi har aldrig set noget lignende, og det er proppet med banebrydende teknologier. X15.1 er skabt til spilleren der bryder med traditioner og skaber kaos i modstanderens baglinje, og som giver holdet et kreativt indspark, der i sidste ende kan afgøre kampen.

Denne spiller kan ikke holdes nede, og kan ikke kontrolleres. Forestil dig da du så Gareth Bale tage det lange træk rundt om Marc Batra, og sætte ham fuldstændig i spurten, og efterlod Barcelona spilleren i støvet. Til at starte med, tænkte man at han var tosset, men ved at gøre det uventede, og være forud for sin tid, (Og ubehageligt hurtig), så lykkedes det for ham. Forestil dig nu hvad han kan gøre med en støvle der er opdateret til vore tids fodbold?

Er du klar til at gøre det uventede og flyve forbi forsvarsspillere? - Forudbestil den nye adidas X15.1 lige nu - Kun 1499,-

Overdelen på X15 er lavet af en 3-lags sammensætning, hvilket arbejder sammen for at give dig et touch og en komfort, der er ulig noget du nogensinde har set før. Det første lag er en super blød indre foring, der gør præcist hvad du forestiller dig, og giver en sensationel komfort for din fod. Det andet lag er et meget elastisk syntetisk materiale, som ved hjælp af en sublim smidighed og fleksibilitet giver dig et fantastisk touch på bolden, og samtidig giver dig mulighed for at udnytte din egen adræthed til fulde.

Det tredje og sidste lag på overdelen har en speciel belægning der gør støvlen vandtæt, så selvom adidas har gjort overdelen skarp og tynd, så vil vandet ikke holde dig nede. Skulle regnen vælte ned, så har adidas også tilføjet Non-Stop Grip teknologien på støvlen. NSG er en serie af små 3D prikker på overdelen, der sørger for at du har et forbedret greb i regnen.

For sig selv er overdelen meget fleksibel og faktisk for blød. For at du stadig føler dig låst fast i støvlen, samtidig med du har fuldt råderum over din smidighed, for at udfordre forsvarsspillere med små, hurtige bevægelser, så har adidas tilføjet X-Cage til X15. X-Cage er den lavalampe-lignende tekstur du kan se på siden af overdelen, og er et imponerende stykke innovation, fordi det virkelig sørger for at du har den stabilitet du har brug for, uden at hindre din bevægelighed eller berøring.

For at skabe kaos på modstanderens banehalvdel og virkelig udleve dit fulde potentiale i angrebsspillet, har du brug for at føle dig som en enhed med din støvle. For at sikre dig en komprimeret pasform i støvlen har adidas opfundet deres TechFit Collar, som er en sved- og fugttransporterende krave, der sidder rundt om anklen, så spilleren uforstyrret kan fokusere på at udfordre forsvarsspillere.

Er du hooked? Forudbestil den nye adidas X15 lige her - Kun 1499 ,-

Adidas X15 handler udelukkende om at være et skridt foran, og kigger du på sålen, så er den virkelig også foran. Selvom støvlens læst er bygget på den samme læst som F50 havde, så er knopsystemet og sålen revolutionerende på mange forskellige måder. Sålens X-CLAW konstruktion sikrer dig at flere knopper trænger ned i jorden, og derfor sikre sig forbedret traction, såvel som boldkontrol, når du bruger bunden af støvlen. Et andet hjælpsomt aspekt af X-CLAW knopsystemet er at det kan bruges på både kunstgræs og normalt græs, uden at du ødelægger støvlen.

adidas har virkelig overgået dem selv når man snakker innovation på den ny X15, som er et produkt af en masse hårdt arbejde på at forbedre og i det hele taget, skabe en revolution i fodboldverdenen. Betyder stil og det at skabe kaos noget for dig? - Så er X15 den perfekte støvle for dig