Puma har lanceret en helt ny farveversion af den legendariske Puma King. Det er en stilet støvle i blå, lyseblå og pink, som nu har meldt sig majestætiske ankomst, og vi har rullet den røde løber ud og byder den kongelige højhed velkommen lige her.

Hvis man føler sig som kongen, hvorfor skal man så kalde sig andet? Puma King har navnet, elegancen og udstrålingen til at kunne kalde sig selv for en kongestøvle, og nu har den majestætiske og stolte Puma-støvle fået helt nye farver, og her i Unisport er vi lige en smule royale og kigger nærmere på kongens nye klæder.

Det er en stilet version af Puma King, som er ankommet. I den skarpe farvekombination af mørkeblå, lyseblå og pink har Puma skabt en støvle, der på en gang er simpel og stilet, og som samtidig også er moderne og modig. De nye farver klæder en støvle, der traditionelt set har været sort, men som i de senere år har prøvet sig selv af i modige og friske farvevarianter.

Tilbage i tiden havde Puma King kun én farve - sort. Men det var også dengang den var på fødderne af legender som Pelé, Maradona og Eusébio. I dag hedder stjernerne, der bærer Puma King, Yaya Toure og Mikael Arteta, og mon ikke de vil kigge interesseret på den nyeste farvevariant, som Puma har lanceret. Efter at vi har fået nye farver til både Puma Evospeed 1.2 og Puma Powercat skulle kongestøvlen, heller ikke overses og det må man sige, at den bestemt heller ikke er blevet.

Puma King har altid været kendt for en ekstremt lækker læderoverdel og på den front er der ikke nyt at berette. På overdelen finder man et stykke blødt kalveskind, som Puma har garvet, således at det føles enormt blødt og smidigt - og det er blandt andet med til at skabe en særdeles god komfort, som altid har været et kendetegn ved Puma King.

Udover komfort giver det garvede kalveskind også et fantastisk, naturligt touch på bolden, som vi er vant til det fra lækre læderstøvler. Der findes støvle-traditionalister, der udelukkende sværger til læderstøvler, og når man har haft en Puma King i hånden og ikke mindst spillet i den, ja så forstår man faktisk godt hvorfor.

Til den nuværende Puma King har tyskerne udviklet en læst, der går under navnet ComfortLast. Som navnet antyder, har komfort spillet en stor rolle, og Puma har næret et ønske om at King skulle passe bedre til alle slags fødder end tidligere udgaver. Støvlen er blevet en kende bredere, og har samtidig fået lavet læsten således, at den i højere grad følger fodens naturlige konturer. Således sikrer Puma, at deres King er en fornøjelse at træde ned i.

Den nuværende Puma King er på sin vis revolutionerende. For første gang nogensinde valgte Puma en ekstern hælkappe på den ikoniske King, hvilket tyskerne valgte efter tæt dialog med nogle af de stjerner, der har stået for at teste den. Hælkappen giver mere stabilitet og beskyttelse omkring hælen, og sikrer derved mod eventuelle spark man måtte få i kampen. Samtidig er det øverste af hælen blevet udstyret med læder for igen at højne komforten så meget som muligt.

På undersiden af støvlen har Puma holdt fast i deres Pebax-ydersål, der kombinerer lav vægt med stor fleksibilitet. Knopssytemet er også ændret i forhold til tidligere udgaver af King, og det består af aflange og runde knopper. De runde knopper sidder inderst på forfoden, hvilket sikrer et godt, manøvredygtigt greb i banen, når du skal lave vendinger på små områder.

Puma King har fået helt nye farver, der fremstår elegant i kombinationen af mørkeblå, lyseblå og pink. Dermed har Puma fuldendt deres efterårs hattrick med nye farve til deres tre støvlesiloer. Hvad synes du om Puma Kings nye farver? Og hvad kan du bedst lide ved Puma King? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.