Drømmer du om at blive professionel fodboldspiller? Drømmer du om at kunne få din store chance og give alt hvad du har? Kan du svare ja til disse to spørgsmål? Så er det her noget for dig - vi sætter nemlig i samarbejde med Nike 5 pladser på højkant til Nikes næste The Chance-event - og du kan komme med!

Har du hvad der skal til? Grib din chance og meld dig til lige her på Facebook.

Den 13. oktober 2013 går det løs lidt uden for Amsterdam i Zeist, hvor Nike endnu engang åbner dørene for Nike Chance, hvor unge, talentfulde spillere får muligheden for at vise deres talenter frem.

Tanken er at finde de allerbedste spillere, der endnu ikke har fået en kontrakt med en klub, som herefter vil blive en del af The Nike Academy og herefter opleve livet som professionel med alt hvad det indebærer.

I samarbejde med Nike har vi fået en eksklusiv mulighed for at give i alt 5 talentfulde, danske spillere deres chance for at vise hvorfor netop de skal udvælges til The Nike Academy. Sidst vi var afsted til The Chance havde vi Robin og Patrick med, som gjorde en god figur - og nu kan du altså også vise de danske farver frem i Holland!

Alt du skal gøre er at gå ind på vores Facebook-event, melde dig til og forklare, hvorfor vi skal vælge dig. Du kan uploade en film, fortælle os om hvilket niveau du spiller på, hvorfor du vil kæmpe for at gribe din chance eller komme med en udtalelse fra din træner. Vi vil vide så meget om din karriere som muligt, så vi kan finde de allerbedste.

Har du hvad der skal til? Grib din chance og meld dig til lige her på Facebook.

De 5 udvalgte deltagere findes og kontaktes fredag d. 4. oktober.

Nike Chance er en stor mulighed for at prøve kræfter med nogle af de bedste talenter uden kontrakt i Europa, og mener du at du har hvad der skal til for at gribe din chance, så er det bare med at komme i gang. Vi glæder os til at se dit bidrag. Game on!