Det er blevet tid til en omgang støvlespot, og denne gang har det været næsten umuligt at komme udenom Nikes Hi-Vis kollektion. Alverdens fodboldstjerner har haft de farvestrålende støvler på i weekenden, og det kigger vi nærmere på lige her, hvor der også er nyt om Steven Gerrards støvler.

Som støvlespotter har Nike gjort arbejdet ret simpelt. Det er nemlig sværere at se udenom Nikes Hi-Vis kollektion end det er at spotte de nye støvler. Med farvestrålende farver til de fire Nike-sileoer er amerikanerne godt i gang med at nedkæmpe de kedelige efterårsfarver, og man må sige, at stjernerne for alvor virker til at være glade for de nye farver.

Wayne Rooney (Manchester United) Nike Hypervenom Phantom Neon/Lilla/Sort En af dem som har fået nye støvler er bomstærke Wayne Rooney. I Manchester Uniteds 1-2 nederlag til West Bromwich havde den nye og skarpe Nike Hypervenom Phantom på fødderne i kombinationen af neon og lilla. Selvom støvlerne for alvor skaber opmærksomhed, så var det ikke nok til at distrahere West Bromwich forsvarene tilstrækkeligt til, at United kunne gå sejrsrigt fra opgøret. Med blot 7 point i 6 kampe er der plads til forbedring for United.

Steven Gerrard (Liverpool) Adidas Nitrocharge 1.0 Rød/Neon/Hvid Straks bedre går det for Steven Gerrard og Liverpool. Arbejderklubben har fået en fremragende start på sæsonen og efter en 3-1 sejr over bundpropperne fra Sunderland er Liverpool kun to point fra Premier Leagues duksedreng Arsenal, der topper listen. Interessant var det at se, at Steven Gerrard i weekendens kamp nok engang havde iklædt sig Adidas Nitrocharge 1.0 hvilket godt kunne tyde på, at han er på vej væk fra de trofaste Predators.

Luis Suarez (Liverpool) Adidas F50 Adizero Neongrøn/Navy Luis Suarez var i den grad også på vej væk fra Liverpool i sommers. Men trods offentlige ønsker om at skifte blev det aldrig til noget, og i weekenden var Suarez igen at finde i en Premier League kamp for Liverpool. Det var Suarez første siden han bed sig til en karantæne på 10 spilledage, og Suarez fejrede comebacket ved at score to mål i sine nye Adidas F50 Adizero Neongrøn/Navy.

Christian Eriksen (Tottenham) Nike Mercurial Vapor IX Neon/Lilla/Sort Og efter at have rundet Liverpool, så overlader vi nu scenen til Nikes Hi-Vis kollektion. En af de spillere, der havde fået de farverige støvler på fødderne i weekenden var den danske Christian Eriksen. I storkampen mod Chelsea havde Eriksen sine Nike Mercurial Vapor IX på fødderne i den meget opmærksomhedskrævende kombinaion af neon og lilla.

Sergio Ramos (Real Madrid) Nike Tiempo Legend IV Neon/Grøn I Spanien er det også blevet til nye støvler til den altid hårdtarbejdende Sergio Ramos. I weekendens lokalopgør mod Atletico Madrid var Sergio Ramos iklædt de klassiske Nike Tiempo Legend IV i den nye Hi-Vis farveopdatering i den giftige kombinaion af Neongul og grøn. Som mange af jer har bemærket, så har Ramos trænet i en blackoutet støvle, der muligvis kan være en ny sag fra Nike, men i kampen mod Atletico Madrid var der for alvor blændet op for farverne.

Sami Khedira (Real Madrid) Nike CTR 360 Maestri III Neon/Grøn Holdkammeraten Samir Khedira har ganske givet ikke ville stå tilbage for Sergio Ramos. Derfor havde han også sikret sig et par nye støvler. Den teknisk stærke tysker havde iklædt sig kontrolstøvlen Nike CTR 360 Maestri III i den skarpe Hi-Vis farveopdatering. Nogle fremragende debut for de nye støvler blev det dog ikke med et 0-1 hjemmebanenederlag til lokalrivalerne fra Atletico Madrid.

Isco (Real Madrid) Nike Hypervenom Phantom Neon/Lilla/Sort Mon ikke, at der har været lidt sure miner nede i Real Madrids omklædningsrum og især mod Real Madrids offesiv, der får en sjælden gangs skyld ikke formåede at score. Der var ellers på forhånd lagt op til en farverig fest med bl.a. Isco i den helt nye farve til Nike Hypervenom Phantom, men festen blev til en fuser. Her i Unisport spår vi dog, at den skarpe Hi-Vis opdatering til Nike Hypervenom Phantom endnu en gang får en chance for at bevise sine kvaliteter på fødderne af Isco.

Serge Gnabry (Arsenal) Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange Arsenal er Premier Leagues nye førerhold og en af forklaringer på det er uden tvivl den stærke midtbane-offensiv. Med Walcott, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Cazorla og Rosický skadet, så er der andre, der må træde til, og det har Serge Gnabry for alvor gjort med stor succes. Den unge kantspiller krydrede en flot indsats i weekenden med at sparke Arsenal i gang i den svære udekamp med Swansea. Det gjorde han i de elegante Nike Mercurial Vapor IX i farvekombinaionen af orange og guld. Det er uden tvivl også sidstnævnte farve, som Arsenal gerne vil have hængende om halsen, når Premier League slutter. Spændende bliver det at følge, hvor lang tid Arsenal kan holde fast i førstepladsen.

Mathieu Flamini (Arsenal) Nike Tiempo Legend IV Stealth Selvom der er fuld knald på mange af Nikes støvler, så er der stadig nogle, der foretrækker de sorte farver. En af dem er Arsenals Mathieu Flamini, der i Arsenals 2-1 sejr over Swansea havde iklædt sig Stealth-versionen af Nike Tiempo Legend IV. Han har ellers tidligere holdt sig til en Nike Tiempo Legend III blackout, men nu virker han til at have kastet sin kærlighed over den nye Tiempo.

Ryo Miyaichi (Arsenal) Nike Mercurial Vapor IX Neon/Lilla/Sort De afdæmpede farver står i skarp kontrast til holdkammeraten Ryo Miyaichi fra Arsenal, der også havde fået et par nye støvler i Hi-Vis versionen af Nike Mercurial Vapor IX. Dermed var han en af de mange, der hurtigt havde fået hapset et par af den nye farveversion, men han havde samtidig fået tid til at få broderet navnet Ryo på støvlen, hvilket ser ganske elegant ud.

Lionel Messi (Barcelona) Adidas F50 Adizero Messi Ganske elegant ser det også ud, når Lionel Messi modtager bolden på banen. Godt nok har han ikke en Hi-Vis farveopdatering på fødderne, men den hurtige argentiners Adidas F50 Adizero Messi består af så mange opsigtsvækkende farver, at den sagtens kan konkurrere mod Nikes farveeksplosioner. Og så må man sige, at det er imponerende, som Messi bliver ved og ved og ved med at score mål.

Carlos Tevez (Juventus) Nike CTR 360 Maestri III Neon/Grøn En mand, der også er vant til at finde netmaskerne er Carlos Tevez. Efter en til tider turbulent tid i Manchester City er han kommet til Juventus, og det virker til at passe den lille tætte argentiner ganske godt. Tilgengæld noterede vi os, at han var en anelse forvirret omkring sit støvlevalg i weekenden. I sejren over lokalrivalerne fra Torino havde han først et par Maestri III på fødderne i den nye Hi-Vis farvevariant, men undervejs skiftede han til den klassiske blå/neon farvevariant. Vi venter spændt på at se, hvilken af de to farver, der får genvalg til næste kamp.

Jerome Thomas (Crystal Palace) Nike Mercurial Vapor IX Stealth Der har været rigtig mange farver på weekendens støvlespots, men der er stadig spillere rundt omkring, som sværger til klassiske sorte støvler. En af dem er Crystal Palaces' Jerome Thomas, der i weekendens kamp mod Southampton havde et par Nike Mercurial Vapor IX Stelth på fødderne.

Danny Graham (Hull City) Warrior Sports Skreamer S-lite Hvid/Blå/Rød Og nu hvor vi har været en del omkring både Nike og Adidas, så slutter vi lige en tur hos amerikanske Warrior Sports. Danny Graham fra Hull havde i weekendens kamp mod West Ham den farverige og avancerede Warrior Sports Skreamer S-lite på fødderne, og det valg er han nok næppe ked af. I hvert fald sikrede Hull sig en vigtig 1-0 sejr og 3 dejlige point.

Weekendens støvlespots har budt på mange farver og især fra Nikes Hi-Vis kollektion. Hvad siger du til denne omgang støvlespots? Og har du spottet noget som vi ikke har? Vi hører som altid meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.