Vi har sat os ned med den danske landsholdsmålmand Jesper Hansen, der er Sells nyeste dansker på det stjernespække hold. I dette interview han fortæller åbent om sine handsker og ikke mindst forventninger til fremtiden.

Hvis der er nogen, der kræver det ypperste af en målmandshandske, så er det danske Jesper Hansen, der spiller i Evian. Handsken er den danske landsholdsreserves vigtigste arbejdsredskab, og for nylig skiftede han til de populære og teknologiske avancerde målmandshandsker fra Sells, og hvad der ligger bag det skifte, fortæller han mere om i dette interview, som du kan se lige her.

Det er ikke kun handsker som Jesper Hansen har skiftet. Også ny klub har den tidligere FC Nordsjælland målmand fået. Han er flyttet til Frankrig for at spille for Evian, og hvilke forventninger han har til det skifte fortæller han os mere om.

Hvis Jesper Hansen skal få succes i sin nye klub Evian, så kræver det ikke mindst at han kan formå at holde styr på bolden. Til at hjælpe med det har han fået den lækre Sells Wrap Elite Aqua, som er en af Sells allerbedste handsker, der udmærker sig især i våde forhold.

I interviewet fortæller Jesper Hansen også om, hvad det er for et finger-cut, som han foretrækker. Og ikke mindst så kommer han med en forklaring på, hvorfor det er bedst. Så hvis du er nysgerrig på at høre meget mere om Jesper Hansens handskevalg, så er det bare at se med lige her.

Jesper Hansens er på nye eventyrer i det franske, hvor han er skiftet til Evian, og til at sikre sig succes har han allieret sig med de lækre Sells målmandshandsker. Hvilke Sells handske er din favorit? Og tror du, at Jesper Hansen kan få succes i Evian i Frankrig? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.