Puma har også givet deres kraftfulde Puma Powercat 1.12 en farveopdatering, og det bliver en skarp kombination af orange og lilla, som Fabregas kommer til at spille i allerede i morgen i Champions League. Vi kan dog ikke vente så lang tid, og derfor kaster vi allerede nu et blik på den nye støvle.

Det er for alvor sæson for nye farvevarianter til de velkendte klassiske støvler, og den seneste støvle, som har fået en omgang ny maling, er den kraftfulde Puma Powercat 1.12. Støvlen kender vi allerede på fødderne af spillere som Cesc Fabregas og Bacary Sagna, og nu får de muligheden for at iklæde sig den skarpe kombination af orange og lilla, som vi også har set det med Puma Evospeed 1.2

I modsætning til sin lette bror Evospeed 1.2 er det den orange farve, som er dominerende på Puma Powercat 1.12. Den orange farve står skarpt og elegant på hele overdelen, mens man bl.a på indersiden, ydersiden og på snørebåndene kan se den friske lilla farve. Den blanding, som Puma har fundet frem til, giver en støvle, der fremstår moderne, energisk, og som nok skal kunne kæmpe om opmærksomheden på banen med Nikes Hi-Vis kollektion.

Hvis du vil have fat i den nye Puma Powercat 1.12 i orange og lilla, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - pris 1279 kr.

Et af nøgleordene ved Puma Powercat er kraft. Støvlen er optimeret til at give ens spark og drive frem i banen maksimal styrke. Det kommer dog ikke af sig selv, og derfor har Puma arbejdet dynamisk og innovativt for at skabe en støvle, der er helt med i førerfeltet, når det kommer til teknologisk udvikling.

Komforten er noget Puma vægter enormt højt, og det finder man så absolut i den kraftfulde kat takket være en kombination af flere elementer. Først og fremmest er forfoden beklædt med en overdel af højkvalitetskængurulæder, der former sig efter foden og giver et fænomenalt fit fra første færd. Fra midterfoden tager en mikrofiberoverdel over og det har man valgt for at skabe optimal stabilitet for foden, men samtidig også for at holde vægten nede.

Præcision og power er de helt store fokusområder på Puma Powercat 1.12, og det kommer som følge af 3D Duo Power Shooting Technology, der sidder på vristen af støvlen. De små lameller er produceret i et termoplastisk materiale, der har to grader af hårdhed. Det giver den funktion, at det trækker sig lynhurtigt sammen, når man sparker til bolden og den ophobede energi frigives, når bolden slipper støvlen, og ens skud får på den måde ekstra kraft.

Hvis du vil have fat i den nye Puma Powercat 1.12 i orange og lilla, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - pris 1279 kr.

Derudover har de små lameller, eller finner om man vil, også en en gribende effekt, der skaber bedre friktion mellem støvle og bold. Det er med til at give en øget kontrol over bolden og det er ikke helt tilfældigt, at man er gået den vej hos Puma. Fodboldspillet beror i nutiden meget på kontrol og den teknologi får midtbanespilleren Cesc Fabregas bestemt glæde af i Barcelona, der er et af Europas mest teknisk betonede mandskaber.

De sparkeforbedrende egenskaber kommer igen i fokus omkring snørringen af støvlen. Her har man valgt en marginalt assymetrisk snørring, så man får en endnu større sparkeflade på indersiden af støvlen. Dermed får man ikke kun et utrolig rent træf på bolden, man får også et super touch, da det giver plads til mere af det superlækre og bløde kængurulæder, der fylder hele indersiden af støvlen.

På undersiden af støvlen har Puma brugt en fleksibel Pebax-ydersål, der følger fodens naturlige bevægelser og på den måde giver den bedste mulige komfort. Den har fået et knopsystem, der består af relativt smalle, bladede knopper, der giver optimal acceleration og greb i banen. Og hvis man kunne frygte, at det ville gå udover stabilitet, så kan man tage det helt roligt.

På hælen er der nemlig ikke de fire typiske knopper, som man oftest ser, men tværtimod hele seks knopper. Det giver et meget stabilt grundlag og derudover har Puma Powercat 1.12 en meget bred læst, især omkring forfoden. Det vil sige, at du står meget stabilt på banen og chancerne for vrikke om eller lignende er derfor minimeret.

Hvis du vil have fat i den nye Puma Powercat 1.12 i orange og lilla, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - pris 1279 kr.

Spændende bliver det at se den nye støvle i aktion i morgen, når Barcelona på hjemmebane møder Ajax i Champions League. Vi skal i hvert fald helt sikkert nok holde øje med, hvordan den nye kraftfulde orange og lilla kat kommer til at passe ind i folden.

Puma Powercat 1.12 er en kraftfuld og teknologisk avanceret støvle, som Cesc Fabregas foretrækker i bestræbelserne på at føre Barcelona til succes. Hvad synes du om støvlens nye farvevariant? Og er Puma Powercat en støvle for dig? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.