Yasin play tester PLAYR | Læs mere om interviewet her

14.12.2018

Skrevet af Zlatko

PLAYR er en af de fedeste fodboldprodukter lige pt. Vi ville gerne lære mere omkring PLAYR, så vi sendte Yasin ud i kulden for at teste den!

PLAYR-interview med Yasin

Vi har interviewet 15-årige Yasin, der til dagligt spiller for københavner-klubben BK Frems U-17 hold. Vi ville gerne lære mere om PLAYR og dens fede funktioner, samt hvordan den virker så lad os starte interviewet!

Først og fremmest ville vi gerne vide, hvor mange gange Yasin havde brugt PLAYR og til hvilke formål. Til dette svarede Yasin, at han brugte PLAYR SmarVesten og SmartPoden til 4 træninger i hans klub, mens han også brugte den i løbet af en kamp. ‘Formålet med dette var at se, hvor meget jeg løb i løbet af træning, og så sammenligne det med hvor meget jeg faktisk løb til kamp’. Som vi alle ved, så har PLAYR SmartVesten en perfekt pasform, og den kommer i forskellige størrelser, hvilket gør det muligt for dig at bruge vesten på bar hud eller over en trøje, så du kan bruge den til hver en tid.

Jeg synes PLAYR er virkelig fedt, og jeg kan bruge den til at udvikle mig selv som fodboldspiller.

Vi spurgte også Yasin, om de ting han allerbedst kunne lide ved PLAYR, da produktet kan bruges til mange formål. Yasin fokuserede meget på det at udvikle sig selv som en fodboldspiller, og kunne især lide det, at PLAYR motiverede ham til at blive en bedre fodboldspiller. ’Jeg kan rigtigt godt lide PLAYR, da jeg kan bruge dette til at udvikle mig selv som en fodboldspiller. Et eksempel på dette var, da jeg var ude og træne og løb 6 km. Dette motiverede mig til at løbe endnu mere til den næste træning, så jeg blev ved med at skubbe mine grænser hver gang’. – Og dette er hvad PLAYR er lavet til. Det er et værktøj, som du kan benytte til at blive bedre fra træning til træning, så du skal aldrig stoppe med at arbejde igennem.

Yasin snakkede også omkring PLAYR SmartVestens pasform, og han kunne virkelig godt lide at spille med den, da den ikke forhindrede ham i hans bevægelser på banen. Dette var en af tingene, som han var glad for, og som han nævnte, når han snakkede om SmartVesten. PLAYR har designet SmartVesten, så den ikke giver dig nogle restriktioner, når du er på banen, hvilket gør det muligt for dig at bevæge dig frit.

Fortsætter nedenfor.

Vi snakkede også om PLAYRs funktionalitet, da dette er en af de vigtige aspekter ved produktet. PLAYR har meldt, at det vil være meget ligetil. Du skal bare indsætte SmartPoden i SmartVesten, og så er du mere end klar til at starte, hvilken Yasin også bekræfter. ‘I starten var det en smule svært at finde ud af det hele, men man skal bare lige kigge manualerne lidt igennem, og så er du oppe og køre på ingen tid, og man bliver hurtig vant til tingene. Det samme gælder for appen, så snart du lærer funktionerne at kende, så kan man nemt bruge det hele’.

Mine 3 yndlings funktioner I appen var at se, hvor man km. jeg havde løbet, heat mappen og min topfart

Som vi alle ved, er appen fyldt med fede features, så vi ville gerne vide, hvad en ung baller syntes var nice. Yasin kunne godt lide funktionerne, hvor han kunne se, hvor man km. han havde løbet, heat mappen, hvor han kunne se sine bevægelser på banen og det sidste var hans topfart. ’Efter hver træning skyndte jeg mig tilbage til omklædningsrummet, så jeg kunne overføre dataene til min telefon via SmartPoden og finde ud af, hvor meget jeg havde løbet. Jeg blev enten meget glad eller skuffet, hvilket motiverede mig endnu mere til min næste træning eller kamp’.

En af appens funktioner som vi, os hos Unisport, kunne lide, er funktionen hvor man kunne sammenligne sig selv med de professionelle, så vi ville også gerne vide hans mening om dette: ’Jeg synes det er på et helt nyt plan. Denne funktion motiverer mig endnu mere til at blive en bedre fodboldspiller. Jeg har altid ville kunne sammenligne mig selv med de professionelle, og nu er det endeligt muligt via PLAYR-appen. Jeg kan se, om jeg løb lige så hurtigt som de professionelle, og se hvordan jeg klarer mig i forhold til dem’ .

Jeg havde et par venner og holdkammerater, som også købte PLAYR, efter jeg havde brugt den. Nu kan vi sammenligne os med hinanden og blive endnu bedre sammen

Det er ikke kun muligt at sammenligne sig selv med professionelle. Du kan også sammenligne dig selv med dine venner, og finde ud af hvem der var bedste i de forskellige sessioner. ’ Jeg havde et par venner og holdkammerater, som også købte PLAYR, efter jeg havde brugt den. Nu kan vi sammenligne os med hinanden og blive endnu bedre sammen. Efter hver træning sammenligner vi vores stats, og ser hvem der var den bedste’.

PLAYR er et fantastisk produkt til enhver fodboldspiller, som ønsker at blive en bedre spiller med tiden. Sammenlign eller dyst med dine venner eller de professionelle og forbedr dig selv fra gang til gang. PLAYR er den perfekte julegave, og det er derfor det er årets julegave her hos Unisport I år. Hvis du kender en fodboldspiller, så er ved du, hvad du skal købe, PLAYR!

Køb PLAYR lige her!