I denne omgang støvlespots tager vi et kig på Dani Alves, der gav sine nye røde Nitrocharge 1.0 en ganske god start på tilværelsen, og så ser vi også nærmere på den blå Predator-mani, der virker til at gribe om sig. Derudover er der også blevet plads til en debuterende dansker, der fik en drømmestart på sin engelske tilværelse.

Dani Alves (FC Barcelona) Adidas Nitrocharge 1.0 Rød/Sort/Neon custom Daniel Alves gav en ganske god debut til sine Rød/Hvide Nitrocharge 1.0 i weekendens kamp mod Sevilla - og Nitrocharge-frontfiguren må være ganske godt tilfreds med ligadebuten til den nye farve. Alves er en af frontfigurerne på Nitrocharge 1.0, men får faktisk lavet sin støvle med en overdel af SprintSkin i stedet for det normale Hybridtouch. Med andre ord er der nok mere tale om en "NitroZero" på fødderne af brasilianeren...

Christian Eriksen (Tottenham Hotspurs) Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange Der er også alt mulig god grund til at ønske tillykke til denne omgang støvlespots danske islæt. Christian Eriksen debuterede for Tottenham, og med en assist og fremragende pasningsspil gjorde han sig ganske populær blandt Tottenham-fansene. De kan roligt vende sig til at se mere til Christian Eriksen og hans Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange, som han selvfølgelig lige har fået lavet med et dansk flag.

Mesut Özil (Arsenal FC) Adidas Predator LZ II Blå/Orange Tager man turen fra White Hart Lane og til Emirates Stadium, så får Arsenal-fansene ganske givet også meget mere at se til klubbens nye darlig Mesut Özil. Han markerede sig også med en assist til Oliver Girouds 1-0 mål, og det var iført de nye Adidas Predator LZ II Blå/Orange, som det på kort tid virker til, at Özil har taget til sig. Det

Juan Mata (Chelsea FC) Adidas Predator LZ II Blå/Orange Den nyeste farvevariant af Adidas Predator LZ II må virkelig siges at være kommet fremragende fra start. Det er efterhånden en sjældenhed at se den grønne og gule udgave af Predator LZ II, og den kreative offensivvspiller Juan Mata har da også fået de blå støvler på fødderne. Han er tilgengæld mere end undskyldt for at snøre et par blå Predators på fødderne, når de står så elegant til Chelseas hjemmebanetrøje.

Steven Gerrard (Liverpool) Adidas Predator LZ II Blå/Orange Hvem er der så tilbage til at forsvare den grønne og gule Predator? Steven Gerrard, vel sagtens? Det skulle man tro, men ikke nødvendigvis. Når Liverpool i aften spiller mod Swansea får vi at se, hvilken farvevariant Gerrard vælger i kamp, men i træningen op til kampen virker det til at 'Captain Fantastic' har valgt den blå side. Måske er det netop farvevarianten han diskuterer med Brendan Rogers på billedet? Alt andet ville i hvert fald være uprofessionelt. Ahem.

Hiroki Sakai (Hannover 96) Puma Evospeed 1.2 Hvid/Sølv/Rød En farvevariant der aldrig rigtig har vundet voldsomt indpas blandt de professionelle er den hvide/sølv og røde udgave af letvægteren Puma Evospeed 1.2. Vi har endnu ikke set den på fødderne af de største stjerner som Giroud, Falcao og Agüero, men Leon Andreasens holdkammerat i Hannover 96 spillede med støvlen i weekendens udekamp mod Bayern München, og hvis Giroud og de andre topspillere skulle have misset den kamp, så bringer vi gerne budskabet videre til stjernerne - støvlen ser ganske stilet ud i aktion.

Adnan Januzaj (Manchester United) Nike Hypervenom Phantom Sort/Orange Ganske lækkert ser det også ud at se Nike Hypervenom Phantom i aktion. Uanset hvilken farvevariant, der er tale om, så har støvlen et lækkert on-pitch udseende, og det gælder så sandelig også Nike Hypervenom Phantom Sort/Orange fra Nikes Stealth Pack kollektion, som blev lanceret tidligere på sommeren, og som er i direkte kontrast til den spritnye hi-vis kollektion.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange Spritnyt er det også, at Cristiano Ronaldo har sat sin underskrift på en ny kontrakt med kongeklubben Real Madrid. Og det må siges at være en ganske royal løn, som Ronaldo får for at folde sig ud i den stjernebesatte klub. Med en årsløn på den gode side af 100 mio. kroner burde der i Ronaldos kunne blive plads til et par nye Nike Mercurial Vapor IX, men da Nikes nye Hi-Vis-støvler først lige er blevet lanceret er Ronaldo tilgivet for stadig at holde fast i sine Gul/Orange Vapor IX indtil videre - og mon ikke portugiseren har fået sine Lilla/Neongrønne Hi-Vis støvler på til næste kamp?

Yuto Nagatomo (Inter) Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange Det virker bestemt også til, at Inters Yuto Nagatomo er glad for Vaporen i gul og orange. Men snørebåndene virker han slet ikke til at kunne lide. I hvert fald har han skiftet de gule snørebånd ud med et par sorte snørebånd. Hvad årsagen er bag snørebåndsskiftet skal vi ikke kunne sige, men det kan selvfølgelig tænkes, at han har været på jagt efter en plads i Unisports støvlespots - så den plads skal han da få for anstrengelserne.

Gonzalo Higuain (Napoli) Nike Hypervenom Phantom Orange/Sort Vi kan heller ikke lade være med at tage et smut forbi det italienske og Napoli, og bringe en irrettesættelse her på falderebet. For det er selvfølgelig smart, at lave en udebanetrøje i camouflage-farve, så modstanderen ikke kan se en, men hvad nytter det, når man har et par Nike Hypervenom på fødderne i den meget lidt camouflerede orange og sorte farvevariant? Nuvel, til Higuains forsvar skal det siges, at Napoli som bekendt vandt på en scoring fra den giftige argentinger, men dette støvlevalg var ikke gået i militæret.

Denne omgang støvlespots bød på endnu en omgang blå Predators, og så var der også debutmål til Dani Alves i sine røde Adidas Nitrocharge/NitroZero 1.0. Hvad synes du om denne omgang støvlespot? Og har du spottet noget, som vi ikke har? Som altid hører vi gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.